IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy
kako pa preživljate dneve? tiste, ki delate al pa tiste, ki ste doma? Kaj počnete zanimivega?
Trenutno preživljamo trebušno virozo - sinko. Ponoči in zjutraj je bruhal, da sem imela za zamenjal komplet posteljino na najini postelji - zopet sem pucala jogi

(če se spomnite smo ga še ne en mesec nazaj polili s kozjim mlekom in je svinjsko smrdel), pa oba najina vzglavnika je pobruhal... Potem je pa cel dan driskal tekoče, da je šlo kar mimo pleničke, pa je še svojo posteljico totalno posračkal, en kup bodijev, hlač,... Tko, da sem oprala že 4 stroje cunj, še en stroj pa me čaka. No, dolgčas mi ni.
Drugače pa večino časa preživiva zunaj, na igrišču kjer se žogava, greva na tobogan, zelo rad nabira rožice in pleše, tko da delava kaj v tem stilu. Če je pa dež smo pa tečkani na kubik in potem sem seveda še jaz in tega se naleze še mož, tko da smo ena tečna familija.
Zvečer, ko pa gre sinko spat, mož za računalnik (če ni pri gasilcih), pa ustavarjam - rišem, delam z das maso,... skratka nekaj za dušo.