IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
Punce povejete mi ali je katera gledala že za kak voziček?
tasa_m, jaz se v vozičke še nisem dosti spuščala, čeprav imam prijateljico nosečko (ki je +5T več noseča kot jaz), pa me ona skoraj priganaj s to temo

Sem v trgovinah gledala, ampak po pravici povedano, sem od vizuelne izbire samo zmedena ali pa se mi zdi vse isto. Tako da...
Sem pa danes mamo prosila, če gre v Baby Center Rudnik (LJ) pogledati, saj sem dobila od BC reklamni letak, kjer nekje čisto zadaj, z drobnim tiskom piše, da imajo 40% znižanje za Quinny 2007 modele. Že tako nekaj sanjari, da bo ona prvemu vnučku/-inji kupila voziček...
Za novega člana pa še nič nisem kupovala - verjetno je velik razlog v tem, da sem stalno doma, živim pa na Senovem (kjer ni nobene pametne trgovine blizu).
pocka, jaz sem tam že večkrat jedla - najraje tja peljem tujce, ki so na obisku v Sloveniji (prijatelje, poslovne partnerje). Enkrat so nas šefi tja peljali. Skratka, probala sem že različne jedi in VSE je izredno okusno!
Naja30, jjasna85 - če se boste srečale v torek, 7.10., potem mi celo mogoče uspe našga prepričat, da se zapeljemo do obale

Ravno ta dan imam zjutraj pregled (in mislim malo ginekologa sikirat, ker me nikamor ne pusti) in ta dan ima moj mož rojstni dan, tako da me želi peljati nekam ven papcat...