Halo punce!
Vreme se že neki kisa...
... Ja nič, jesen je tu in prav kmal bo kak minus in zima, in kamlu marec.
spps - A že imaš net ali "vedriš" pri tašči? Sej bo luštno imeti kuhinjo, ampak doker vas tašča razvaja pa tud ni kr tako.
trezika - Upam, da ste lepo proslavljali in da je torta uspela.
Naja30 in mihaela01 - Naš fant je bil tud zvečer in ponoči najbolj aktiven in je to svojo navado prinesel s seboj na svet - je zamenjal dan in noč. Mami je bila pa k da bi jo vlak povozu. Sva se ponoči z možem menjala - na vsake 3 ure, ko sem ga dojila ponoči je bil z njim en od naju, ta drug pa spal. Tako da, tole brcanej tko pozno... no, ampak do konca se ji/mu bo ritem spanja tudi še spremenil.
helimaša - Otoci drugje res bolje spijo, ker po mojem vedo, da če se sredi noči zbudijo, da jih ne bo noben hodu gledat, lupčkat, popravljat dudo,...
vaganje - Jaz se vagam ponavadi zvečer
, pa še to 1-2krat na teden. Mi pa itak doma in pri G pokaže kakšno kilo razlike (seveda imam pri G zmeri +1kg). Pa še hecno mi je, k te vaga oblečeno in pbuto, pa na začetku nosečnosti sem bila itak poleti in je bilo bolj malo obleke, pozimi, pa vsi zadekani tako da pokaže še kakšno kilo več.
hrana - Meni je na začetku smrdelo vse sladko, sedaj pa se mi ta apetit po sladkem vrača (no, edin sladoleda pa res ne prebavlajm še vedno). Je bilo pa tudi v 1. nosečnosti tako, zato sem do 20t prvič pridobila le 1,5kg, do konca pa +16kh... sem skoz mlela kaj sladkega...
Lolita23 - Na tist negativizem, ki g aslišiš ti moram reči le to, da imamo zato dve ušesi - skoz enega notr, skoz drugega ven. Drugače pa tudi mene špika, v spodnjem delu trebuha.
buksi - Pri vas bo pa drugo leto res pestro!
Je pa lepo, ker boš v hiši imela družbo za na sprehod z vozičkom, pa bosta kakšno rekli o vajinih tamalih, pa še skup bodo gor zrastli. To je prav fino!
tasa_m - Jaz če gor položim roko jih čutim, moj pa ne, pa se mi zdi da na to kolk močno brcne, da bi jih že mogel čutiti. Edin prejšnji teden je celo čutil eno brciko. Po mojem je tudi odvisno kako je pikica notri postavljena in kam brca.
peugeot - Dobrodošla!
SRCCEK - Vse najbokjše!
an_angel - Si tudi ti marčevka09 (no, če imaš morfo v sredo, potem že) - dobrodošla!
Še kakšne podatke nam zaupaj, da te bomo dodale na naš seznam - PDP, tvoja leta (če želiš
), je to tvoja prva
, koliko
že imaš, kje boš rodila, kaj pričakujete (če vseta)... no, to bi bilo pa tud vse.