Lolita...čestitam za diplomo...
...si že dojela?....jaz šele sedaj po pol leta končno uspevam odmislit breme, ki sem ga imela s to diplomo...in mogoče je bilo to breme krivo, da nisem tako dolgo zanosila...saj nama je takoj po zagovoru uspelo v prvo
...ČESTITKE...zdaj pa lahko posvetiš vso pozornost svojemu prihajajočemu
IZVIRNO SPOROČILO: dolči
Piruri: sem gledala tvojo slikco od trebuščka in vidim,da sva nekje sPDP-ji in z obsegom kar blizu (ti imaš rok 3 dni za mano,moj otroček pa je po UZ manjši za nekje 4 dni se pravi,da sva nekje na istem). Koliko kg imaš,če ni skrivnost. Jaz sedaj 60,5 pred zanositvijo pa nekje 57,5.
Mene sedaj že par dni preganjajo skrbi zakaj tako majhen trebušček. Vsi mi pravijo: joj, saj se ti skoraj nič ne vidi. Tudi premike čutim samo kdaj pa kdaj. Pa še to kot bi mi počil kak mehurček v trebuhu.
Dobrodošla...ma, jaz vem, da nosim bolj v križu (bokih in stegnih

), sem že v prvi nosečnosti, zato se s tem ne ubadam...mi je fajn, ker mi do zdaj ni bilo potrebno kupovati nosečniških hlač...naš je pa "baje" kar velik...že na NS in pri G, sta me spraševali, če sem slučajno imela švoh M, da bi mogoče že prej zanosila...pa mislim, glede na to, da sva oba velika in visoka, da je otrok temu primerno podoben nama...ne razumem, zakaj nekateri G strašijo mlade mamice, da je njihov plodek mičken, ko jim nasproti sedi mamica, ki je 150 cm visoka, poleg nje pa mož od 160 cm???

Torej otrok bi moral biti Guliver??...
Tenutno imam 74 kg...pred zanositvijo pa 73 kg...in mislim, da bom tudi tokrat prilezla do nekaj nad 80 kg...sem se pred nosečnostjo načrtno zredila, ker sem enx v poročilih zasledila, da mamice, ki pred zanositvijo hujšajo, da imajo

...tiste, ki so pa normalno ješče, pa

...v prvo je bilo res tako...in me je zanimalo, če bo tudi tokrat res

...vse kaže, da ja...ker nam je napovedala

...čet 10 dni pa upam na potrditev...
Kosilo - danes mi je moja Mia pozabila svetovat...oh?!...pol si je pa tatko zaželel pire, špinačo in piščančka...tako da to bo to...jutri pa k moji mami na njoke z golažom...njamiiiiii...
IZVIRNO SPOROČILO: janaja
Matične celice - včeraj mi je sodelavka razlagala da sta jih dala od tamale spravt, kakšno mnenje imate vi o tem, jaz bi jih dala ampak v splošno banko ( mislim da obstaja brezplačna) pa da je na voljo vsem. Upam da se bo smer razvijala v to.
Ma mene tudi to mika...predvsem, ker ima moj in njegova familija vse sorte raznih bolezni (sladkorna, ulcerozni, levkemija, ...)...samo mi je kolegica, ki študira farmacijo rekla, da so baje uporabne samo nekaj nad 10 let...tako, da ne vem...bodo mogli podati malo več informacij, da bi bila pripravljena plačati....če bi bilo free pa bi se odločila...
Prsi...jupi...končno so malo večje...no, moj mi je zadnjič rekel, da so že malo prevelike...klofuta...pa tak plohec kot sem ponavadi...mi pa sedaj paše bit brez moderčkov...