writing-img

RE: Marčevke 2009

clock-img

02.08.2008, 09:47

clock-img

spps

pencil-img

14046

punce!kako ste kaj?
JJASNA welcome backuser posted image user posted image user posted image i miss uuser posted image user posted image
in kaj vam dogaja?men velikuser posted image user posted image user posted image včeraj je padel dogovor z mojim,da se konec septembra poročimauser posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj pa mrzlično iščem primerno obleko-nekaj sem si že ogledala in mislim,da si bom kar tisto nabavilauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

02.08.2008, 10:13

clock-img

pencil-img

3845

jasna dobrodošla iz dopusta smo te že pogrešaliuser posted image user posted image user posted image

mama glede herpesa jaz ga nisem imela nikoli v živlenju kaj kmalu ko sem zanosila sem ga fasala pa ne malega takega da sem mislila da mi bo ustnica odpadlauser posted image user posted image user posted image v tej nosečnosti se morem prvo vprašat kaj še nisem imela ne kaj sem imela ker ni da ni res...

kaja spanje boš pa potem nadoknadila še imaš možeka danes doma razvajanje na sporeduuser posted image user posted image user posted image

spps ti se kr lepo pripravljaj in seveda veliko veselja...user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

02.08.2008, 10:18

clock-img

spps

pencil-img

14046

cita vklopi msnuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

02.08.2008, 10:25

clock-img

pondelak

pencil-img

1333

1hruška saj sem danes zjutraj jedla samo prepečenec pa spet ni nič ostalo v meni...vse zbruham,obupno se počutim,še do rač sem komej malo prišla.

clock-img

02.08.2008, 10:25

clock-img

pencil-img

3845

sej ga imamuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

02.08.2008, 10:41

clock-img

trezika

pencil-img

3981

aloalo punce kako ste kaj?
joj pondelak se mi prav smiliš ko ti je skoz tako slabo...meni hvalabogu ni sam bi pa vseeno rabla kdaj kakšno "potrditev" nosečnosti, nič kaj nosečo se ne počutim, čeprav sn že bla na prvem pregledu, naslednjega mam pa šele 26.8. in mi je že prava muka čakat...

clock-img

02.08.2008, 11:17

clock-img

Zasanjana

pencil-img

1078

Ojla!

spps, čestitke za poroko in veliko živcev pri pripravah! user posted image user posted image  Bosta imela veliko poroko?

Kokica, uživaj na morju! user posted image

Jaz se tudi nisem nič naspala. Zvečer sem jedla lubenico in sem vso noč hodila na wc. Danes pa sem cel dan sama z otrokoma, ker je mož na terenu, tako da nič od razvajanja in RR-ja.

Zdaj mi pa hoče biti slabo, grem hitro kaj pojest, dokler tamala še spita.

Lepo bodite!

clock-img

02.08.2008, 11:35

clock-img

spps

pencil-img

14046

user posted image user posted image user posted image hvala,hvala.če katero zanima kakšno obleko sem si naročila pišite na zs,ker imam album zaklenjenuser posted image user posted image user posted image sem v pripravah v popolnem tekuuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

02.08.2008, 12:57

clock-img

trezika

pencil-img

3981

spps čestitke še z moje straniuser posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

02.08.2008, 13:09

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

spps čestitke še z moje straniuser posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image hvalauser posted image
Zasanjana ne bo ne vem kolk velika ohcet,ampak se bo vseen nabralo okol 5o ljudi.ne bo ne vem kak razkošna,ampak važn je,da se bomo meli fajnuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

02.08.2008, 13:09

clock-img

janaja

pencil-img

392

No pa se pridružujem PDP imam 30.03.2009 prvi pregled 18.8 to je moja druga nosečnost in bo drugiuser posted image

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

clock-img

02.08.2008, 13:10

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: janaja

No pa se pridružujem PDP imam 30.03.2009 prvi pregled 18.8 to je moja druga nosečnost in bo drugiuser posted image

Dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

02.08.2008, 13:20

clock-img

pencil-img

3845

IZVIRNO SPOROČILO: janaja

dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

02.08.2008, 13:42

clock-img

trezika

pencil-img

3981

spps ko boš spet kaj seznamček dopolnjevala, lahk pr meni dodaš starost 24 ter pregled 26.8. ...ga že presneto težko čakam
lp

clock-img

02.08.2008, 13:56

clock-img

pencil-img

3845

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

spps ko boš spet kaj seznamček dopolnjevala, lahk pr meni dodaš starost 24 ter pregled 26.8. ...ga že presneto težko čakam
lp

imava pa na isti dan pregled seveda če bo ostalo pr men tako glede na to da grem v ponedeljek na kontrolo po odpusto iz bolnice...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

02.08.2008, 15:06

clock-img

Zasanjana

pencil-img

1078

Ma, jaz sem čist paf pa je ura komaj tri. user posted image  Na srečo je tamal mrknil, tavečja se pa na dvorišču igra z sosedo, jaz pa sedim na balkonu in špegam. Prej sem se spravila šipe umivat-jaz butelj. Se mi je začelo vrtet in sem raje nehala.

Janaja, dobrodošla!

clock-img

02.08.2008, 15:44

clock-img

Anonimen

No, maš tamal ni nič boljši... ko svečka prime je ok, potem pa zopet vročina. Dobro, da sta vsaj še tast in tašča drug teden na dopustu, da mi bo malo lažje.

bolečine v križu - Imam eno vpr. za vas. A še katero tolk hudo boli križ in to non-stop? Vsi mi pravijo, da to ni dober znak... user posted image Malega dvigujem čim manj, ampak sedaj ko je bolan se pa tolk rad stisne in sam posteljo vidim...

spps - Še tukaj čestitke k odločitvi za poroko! user posted image user posted image user posted image Pa bi prosila za geslo. user posted image

janaja - Čestitke in dobrodošla!

Zasanjana - Raje počivaj, mogoče ti kakšna dobra vila pobriše šipe. Če pride k tebi, jo pošlji še k meni. user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.08.2008, 15:56

clock-img

pencil-img

3845

bolečine v križu - Imam eno vpr. za vas. A še katero tolk hudo boli križ in to non-stop? Vsi mi pravijo, da to ni dober znak... user posted image Malega dvigujem čim manj, ampak sedaj ko je bolan se pa tolk rad stisne in sam posteljo vidim...

jaz ti lahko rečem le to ko sem zanosila me je križ bolel prav tako močno kot takrat ko sem šla hčerko rodit ampak sedaj pa lahko rečem da je vredu drugače pa sem povedala ginekologinji in mi je takrat dala bolniško ker imam pa v službi tudi takšno delo... 

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

02.08.2008, 16:30

clock-img

spps

pencil-img

14046

ojla !sem nazaj doma,poslala geslouser posted image
in kaj počnete danes?jaz sem bolj na easyuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

02.08.2008, 16:35

clock-img

pencil-img

3845

spps jaz jem makarončke s tuno njamiiii mi kr paše nouser posted image user posted image user posted image in ka boš ti počela??

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

02.08.2008, 16:57

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: cita

spps jaz jem makarončke s tuno njamiiii mi kr paše nouser posted image user posted image user posted image in ka boš ti počela??

jaz sem pa danes jedla pečen krompir,ražnjiče in pardižnikovo solato.delala pa ne bom ničuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

02.08.2008, 17:47

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

Olla,
evo mene v službi; za kosilo pa sem jedla makarone s smetano in jajci pa en košček rebric - je moj user posted image  kuhal, ker sem jaz čisto na koncu moči; do marca je še dolga pot in ne vem kako bom zdržala, če že zdaj ne morem več;

spps, čestitke za poroko user posted image user posted image user posted image , a lahko tudi meni geslo? hvala

janaja, dobrodošla med user posted image

cita, kako pa ti ˝zdraviš˝ta svoj herpes?

kaja30, brez skrbi, da bom obiskala G, če se mi pojavi kakšen izcedek; danes ni čisto nič; po moje sem bila včeraj preveč utrujena in zmantrana pa mi kje mora izbit; sej počivam kolko pač lahko, ko ne delam;

kaj pa kej počnete? jaz še malo in grem domov, jupi user posted image user posted image

clock-img

02.08.2008, 17:51

clock-img

spps

pencil-img

14046

jaz nič ne delam-čeprav mi ne bi nič škodovalouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

02.08.2008, 17:51

clock-img

pencil-img

3845

mama jaz sem namazala ga z eno kremo mislim neki ognič al kako se reče mi jo je zmanjkalo pa je šlo kr hitro nazaj...ampak da ne govorim mozoljov pa imam za izvoz res prav grozno...tale sopara pa ubija res vsak dan se mi zdi da je hujeuser posted image user posted image bo že...mama upam da greš kmal domov in da greš počivat...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

02.08.2008, 17:52

clock-img

pencil-img

3845

aja da ne pozabim dolgočasim se user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem