Draga dekleta,
hvala vsem, ki ste mislile na nas, ki smo imele danes NS.
Tudi jaz sem med tistimi srecnicami, ki imajo zacasne izvide OK (tocne izvide dobim cez 1 teden domov, po posti).
Srcek je razbijal 155, NS je izmerila 1,2. Velik je 5,5mm (moz je slisal 5,9), ima vse prstke
. Pred merjenjem NS je bil yelo zivahen in mahal, ko pa bi morala izmeriti NS, se je ulegel na bok in mirno zadrnjohal! Smo ga morali posteno drezati, da se je zbudil- skratka, ze zdej ne uboga na komando
.
Vmes mi je najmanj 5x rekla, da danasnji izvid se ne pomeni, da je res vse OK, da ce bo razmerje nad 1:300, bodo predlagali dodatne izvide... ampak da zaenkrat vse lepo kaze, da ciciban lepo raste...
Ko pa sem vprasala za spol, je bila G videti najprej kar malo jezna (bila sem v Lj. porodnisnici). Rekla je, da se tako zgodaj se nic ne vidi, in da je verjetnost da bo fantek 50%. Ha ha
Potem sem pa prisla na plano z *argumentom*, da pa so nekatere moje znanke ze na NS izvedele... in potem se je prijazno razgovorila o tem, da seveda je spol ze izoblikovan, ampak da se to ne vidi. Razen - in nato se je premaknila do nogic in mi pokazala en izrastek obrnjen navzgor (fantek) - tole bi lahko bilo odlocilno, a ni 100%.
Skratka... moz je bil cisto blazen zraven, jaz pa sem se smejala, ker je bil pikec tako sporten
(in ne morem si pomagati, na momente me je spominjal na malo opico, drugic pa na Aliena
).
Hvala vsem za vase izkusnje okoli vitaminov. Jaz sem tifol ze nehala jemati, ker je tako ali tako smiselen samo do 12. tedna. Za ostalo bom pa pocakala na pregled pri G, ki ga imam 17.9.08 (ce bodo do takrat zakrpali zdr. dom, ker je gorelo cez vikend!).
Aja, rok so mi tako v bolnici kot pri NS spremenili na 16.3.2008 (steje se od punkcije in ne od transferja, baje)...
Srecno vsem, drzte se!