Punce hvala za čestitke!
Jaz celo noč nisem spala, ampak sem kar trebušček božala in se smejala, ker je bil včeraj naš malček tako posrečen. Tak mali cukrček je.
Dr. Strahova je bila pa super prijazna, naju je začela kar tikati in je blo full fajn. Z mojim sta si pela, pa se pogovarjala v ang., jaz sem se smejala, mali je plesal, pa skoz je govorila no poglejta kako je lep, kok je luštkan...Sam to še ni nič, je rekla in preklopila najprej na 3D, potem pa še na 4D. Bilo je skratka fantastično.......
janaja - s seboj imej cd-r in ji takoj povej, da ga da not predno začne s pregledom. Bodi čimbolj sproščena in bo ona tudi takšna do tebe. Vse lepo pove, vse organe pregleda, pa tudi spol ti pove, če želiš.
Naja30 - meni je določila PDP na prvem pregledu, ko je bil malček 7 mm na 23.3., ampak se mi je zdelo nemogoče, ker je rekla, da sem zanosila 30.6. Jaz sem bila že od začetka prepraičana, da sem zanosila 25.6. in da je moj PDP prej. Potem na 2. GP je bil nadomestni G in je malček tok zrastel, da je rekel, da njemu pokaže 16.3., ampak naj še ostane 23.3. Sedaj na NS je pa izračunala 18.3., kar se mi zdi OK.
jjasna - lahko mi popraviš PDP na 18.3. Upam, da bo moja G 25.9. to potrdila, da ne bo treba še enkrat popravljat.
jjasna85 - me veseli, da je operacija uspela. Sedaj pa naj lepo okreva. Pa ne se pozabit zmenit s Kramarjem za reha (naj napiše predlog). Sej Kramarček je full cool dečko.