Pozdrav vsem.
Kaj vam naj povem.Tole vreme mi kar paše.Po dolgem času ponoči ne hodim,bog daj še več takih dni.Vidim ,da že kar veselo nakupujete večja oblačila,vam jaz odpravim problem, jaz sem že po naravi okrogla ,tak da ,če katera rabi oblačila kar k meni v Benedikt.Pa še zastojn bodo ,ker mi jih pol lahko vrnete.Ker nasploh imam do sedaj bolj širša oblačila mislim ,da še lep čas ne bom imela tega problema ,da bi si mogla kaj kupit,če glih bi nekaj novih cunj prišlo prav že zaradi obnove garderobe.Tak to je ,če na sebe vedno študiraš nazadnje.Ne vem kako bo sedaj ,ko bomo imeli še dve štruci mislim ,da bo mama bankrotirala ata ,pa nas bo tak al tak nagnal
.O oblačilih za otroke se sploh ne bi pogovarjala,ker sem že do sedaj za druge otroke preveč porabila ,kaj pa moram če nimam meje.Bom ,pa verjetno tud jaz začela tu pa tam kaj kupit ,da me res na koncu ne bo kap od vsega.Bo kar bo ,čeprav včasih pomislim ,kaj pa če....
V glavnem vsak dan poslušam telo,pa me tu nekaj zbode ,pa tam,drugače pa hvala bogu še kar gre.Proti drugim smo zakon.Tud spi se nam ne več tako.Samo na wc ,pa še skoz hodim ,pa so rekli ,da bo minilo.Samo kdaj nisem tega navajena ,ker sem okrog tega vedno imela red.Sem ko tisti pes ,ko se vsepovsod prisloni
.No mal šale malo ,pa zares.
Lepo se imejte pa se tipkamo.