writing-img

RE: Na čem ležijo v vozičku?

clock-img

26.06.2008, 18:35

clock-img

BibaMaJa

pencil-img

136

Pa na dvojne kratke rokave ne pozabit, punce!
Sem pa videla prejšni teden pri 30 stopinjah malo sončico cca. 3 mesece staro v lepem plišastem kompletku z dolgimi rokavi in s podpladki. Pa jokala je in je mamica, ki je pa imela majčko na naramnice, ni mogla potolažit. user posted image

Odgovor na vparašaje pa: dekica, ki je podobna rjuhiuser posted image , skratka čisti bombaž (gladki)

clock-img

26.06.2008, 21:00

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Ponavadi brisačko, včasih pri vzglavju samo tetra pleničko ali pa nič. Ampak ne švica kaj dosti v vozičku. Bolj v lupinici v avtu.

Ovca: meni tudi ni bilo nikoli jasno, ampak to pa morem povedat. Moj dedek je imel starega golfa enkico, ki jo ima sedaj moja mama. In ko sem se dve leti nazaj vozila v največji hici sredi poletja s tem avtom, z ovco na sedežu, nisem nič švicala in se mi nič ni limalo nikjer, ko pa sem se vsedla v našo Astro, kjer nismo imeli ovce, pa sem skor znorela.user posted image Pa ko sta imela ovco na tleh na vikendu polek postelje, je bilo tak fajn gor sedet, ker je bila tak hladna.
Nisem pa osebno še nobenega otročka poleti videla z ovčko v vozičku.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

clock-img

26.06.2008, 21:21

clock-img

atea

pencil-img

45

ovčja volna- to seveda deluje, ker vpija vlago
toda čez se pa da še tetra plenica ali krep prevleka
lp

clock-img

27.06.2008, 07:03

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Ovca: meni tudi ni bilo nikoli jasno, ampak to pa morem povedat. Moj dedek je imel starega golfa enkico, ki jo ima sedaj moja mama. In ko sem se dve leti nazaj vozila v največji hici sredi poletja s tem avtom, z ovco na sedežu, nisem nič švicala in se mi nič ni limalo nikjer, ko pa sem se vsedla v našo Astro, kjer nismo imeli ovce, pa sem skor znorela.user posted image Pa ko sta imela ovco na tleh na vikendu polek postelje, je bilo tak fajn gor sedet, ker je bila tak hladna.
Nisem pa osebno še nobenega otročka poleti videla z ovčko v vozičku.

No, vidiš, prav o tem govorim. O termoizolatorju v vsakem primeru. Ovce pa itak pobijajo, pa če uporabijo potem še kožo, ni nič hudega.

clock-img

27.06.2008, 07:37

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

Midva imava odejo v spalnici iz ovčje kože, seveda še preoblečeno v posteljnino, pa se vsak večer do vratu pokrijem. Pa mi res ni vroče. Pa tudi pozimi ne rabiva nič drugega za pokrit.
Ovčka in voziček pa meni tudi ne gresta skupaj, seveda poleti.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

clock-img

27.06.2008, 14:45

clock-img

marelicaa

pencil-img

201

brisačo

clock-img

28.06.2008, 18:35

clock-img

bina30

pencil-img

526

Včeraj smo prišli z dopusta (smo bli v vroči Italiji) in punce...ne morte verjet koliko vozičkov z ovčkami sem vidla. neverjetno. Sama sem tudi razmišljala o tem, da bi ovčko vzela zraven. če "kao" res deluje, da malčki ne švicajo, pa je nisem, ker se mi je zdelo, da me bodo vsi bedasto gledali in blablabla... Zdaj mi je žal, ker je mali res full švical. Drugače pa imam pri vzglavju brisačo.

clock-img

29.06.2008, 14:14

clock-img

perp

pencil-img

515

IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

tetra pleničko in nič drugega

Jaz isto

enako

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem