writing-img

RE: Kako zdržat brez?

clock-img

02.07.2008, 13:55

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Flaska, kako pa to, da si zamenjala nik? Pridem pogledat še junijke, zdaj itak nisem za nobeno rabo...

ker ni okol mene nobene Nike al pa Nika, kot je bilo sprva mišljenouser posted image

Teh tehnik pa jaz žal ne poznam, ti ne morem pomagat, pri nas je tut še vedno klasika- sva še kar, kako naj rečem, na fizični ravniuser posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

03.07.2008, 11:34

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Hja, zaenkrat žal ne bova rabila nobene ideje, ker se baje tudi vzburit ne smemuser posted image . Tako da bo dejansko nastradal tudi on, ker ne vem, kako bi lahko kaj počela njemu, pa ostala hladna... Če ima kdo idejo, kako to naredi, naj pove, ker tole bo očitno še kar trajalo (hematom je dokaj obsežnih razsežnosti...)

clock-img

03.07.2008, 11:47

clock-img

Anonimen

O, kriza, Ronja, to zna biti pa težko izvedljivo.  Mi je pa fajn, ker se imata tako rada in sta si neskončno privlačna user posted image user posted image user posted image , običajno se tu na tem forumu bere ravno obratne zgodbe.

Ja, nič, se bo treba zadržat. On pa pač poseči po rokometu za določeno obdobje. Bo pa potem lepše user posted image .

clock-img

04.07.2008, 18:12

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Ankica, a ni to ironično? Tisti, ki bi, ne smemo, tisti, ki smejo, pa se jim ne dauser posted image ... No, potem je prvo vseeno boljše, saj se najkasneje januarja oz. februarja (še kak teden po porodu je treba prištet...) končauser posted image

clock-img

04.07.2008, 18:28

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Ronja, saj bo. Sej vem da je slaba tolažba, pa kaj čmo.

Moj dragi je tudi na suhem že več kot 1 mesec, njemu se meša (ok, to sproti rešimo), meni se sexa za pop..., sam nimam kaj, če bo s pikico pol vse v redu, bomo pa tudi abstinenčne krize preživeli...user posted image

clock-img

04.07.2008, 21:11

clock-img

ronja

pencil-img

15289

O, sunny, sotrpinkauser posted image ! Daj mi povej, kako ti rešuješ njegove krize, ne da bi se khm - no, vzburila pač... Ker meni je to zdaj prepovedano, nisem pa še nikoli mrtvo hladno šarila po moškem telesu... sploh pa ne njegovemuser posted image ... Vsak nasvet dobrodošel, ker pač no, zakaj bi še on nasrkal bolj kot je pač nujno...

clock-img

04.07.2008, 21:35

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

A misliš da meni ni hudo, najrajši bi ga poseksala na mestu.

Drugače pa je to skori misija nemogoče, ko me pograbi vzburjenje, pač pošlem možgane za kako sekundo proč (npr. da je treba dat cunje prat), sam pomaga sam za kratek čas...user posted image user posted image user posted image  

Aja, pa da ne bo katera mislila, da to vedno počnem, ne ne, sam v ekstremnih primerih, kot je npr. prepovedano vzburjenje in sex.

Pa da te še mal potolažim, od jan 08 do sredine marca 08 sma bla oba na suhem...pa ne vpraši, kak je bil sex pol, kot da bi prvič sexala...user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.07.2008, 22:25

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ankica, a ni to ironično? Tisti, ki bi, ne smemo, tisti, ki smejo, pa se jim ne dauser posted image ... No, potem je prvo vseeno boljše, saj se najkasneje januarja oz. februarja (še kak teden po porodu je treba prištet...) končauser posted image

Res, ironija user posted image . Pa saj bo čez nekaj mesecev, potem se bo pa kadilo user posted image .

clock-img

05.07.2008, 12:29

clock-img

čipka

pencil-img

1652

Tisti, ki bi, ne smemo, tisti, ki smejo, pa se jim ne da .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.07.2008, 10:20

clock-img

ronja

pencil-img

15289

ankica,  upam, da ne še par mesecev!!! Še 9 dni do pregleda, pa upam, da nama bojo vsak kaj pustili! PS: maš pa ful lepo ime!

sunny, sem probala zadnjič tole tvojo taktiko, ampak me med "sladoledom" cunje v pralnem stroju niso prav nič zanimale... No, ampak vsaj malo lažje mu bo zdržatuser posted image . Upam, da nama ne bo treba posekat vajinih rekordov - ker osebnega sva že postavilauser posted image . Do zdaj se nisva videla maksimalno 10 dni, se mi zdi in to je bil do zdaj rekord... Sva ga že podvojila, grrrr!user posted image

clock-img

24.07.2008, 12:45

clock-img

ronja

pencil-img

15289

še 5 tednov - do naslednjega pregleda isto - nič- grrrruser posted image

Uživajte poletje še za naju, ok?user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem