writing-img

RE: Julijke 07

clock-img

21.10.2008, 22:05

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

Nč, šibam jst spat. Itak se nobena z mano ne pogovarja.
Pa, pa!

ti bom jst dala nobena.....sej smo vse visti debati....

lahko noč---

sicer pa je tudi že moj čas....ura teče in nič ne reče...samo zjutraj me glava zaboli ko moram vstatuser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Češnca pa ne še it!user posted image Daj povej še kaj... kak si????

soooonček je, soooonček

clock-img

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Joj meni je blo to prvo ful grozno, ko sem zvedla da sem user posted image  user posted image Ker se mi je takoj zdelo, da bom mela Maja zdaj manj rada... čudakinja sem jauser posted image Ampak zdaj se nekakni spremenilo nič... je pa res, da še nimam nekega odnosa z user posted image v trebuščkuuser posted image

nič bat Madejka..... vsaj mene pa zate res ne skrbi, da bi imela koga več in koga manj radauser posted image ..... pa ni važen tisti del več ali manj. Gre za delanje razlik med otroci. Gre za to, da zaradi enega zanemarjaš in pozabljaš na drugega.

se pa to kaj hitro začne dogajati, ko recimo en otrok nekaj trenira, drug pa ne. Pa ne govorim, da nihče ne sme trenirati, samo takrat se hitro zgodi, da gre za otroka, ki trenira več denarja, več časa, več energije in več ljubezni.....

clock-img

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Nč, šibam jst spat. Itak se nobena z mano ne pogovarja.
Pa, pa!

Češnca ne it!!!! user posted image user posted image user posted image

Dajte se malo družit s Češnco, nouser posted image . Jaz moram it,...

clock-img

21.10.2008, 22:07

clock-img

pupi

pencil-img

1775

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Joj meni je blo to prvo ful grozno, ko sem zvedla da sem user posted image  user posted image Ker se mi je takoj zdelo, da bom mela Maja zdaj manj rada... čudakinja sem jauser posted image Ampak zdaj se nekakni spremenilo nič... je pa res, da še nimam nekega odnosa z user posted image v trebuščkuuser posted image

nič bat Madejka..... vsaj mene pa zate res ne skrbi, da bi imela koga več in koga manj radauser posted image ..... pa ni važen tisti del več ali manj. Gre za delanje razlik med otroci. Gre za to, da zaradi enega zanemarjaš in pozabljaš na drugega.

se pa to kaj hitro začne dogajati, ko recimo en otrok nekaj trenira, drug pa ne. Pa ne govorim, da nihče ne sme trenirati, samo takrat se hitro zgodi, da gre za otroka, ki trenira več denarja, več časa, več energije in več ljubezni.....

Pa če je en bolj bolan,kot drugi... mogoče se motimuser posted image  Poznam primer,..

Zdaj pa res moram it, nehajte!! user posted image

< Sporočilo je popravil pupi -- 21.10.2008 22:09:21 >

clock-img

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

češnca, kaj pa je zdej to? user posted image  

clock-img

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

IZVIRNO SPOROČILO: pupi

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

kaj vem....samo če maš rad otroke jih pač imaš rad. in vsakemu daš točno toliko ljubezni, kot je rabi. in na način kot mu sede. se mi zdiuser posted image

se strinjam

mah ja....bomo vidli..pa vam pol povem......
NAjbolj mi gre na živce, ko zdej kaki reče TArji...jah zdej boš pa ti na stranski tir odpadla...pol se mi pa itak srce zlomiuser posted image

a sem čudna????

jst upam ,da se bomo imeli vsi radi, se veliko objemčkali....kdaj pa kdaj skregali in se šli na živce...v glavnem da bomo ena normalna familija.....user posted image

clock-img

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

Čudno - tečna in čist preveč občutljiva. user posted image user posted image  

Je moj čist v montažo enih lučk padu in se mu še ne spi - jst pa brez njega ne morem. user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

clock-img

21.10.2008, 22:08

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Freycha ja no, vsaj to pa res mislim, da bi dala vsakemu otroku možnost... pa finance gor al dol, bi že zgurali. user posted image Tak zdaj pravim.

soooonček je, soooonček

clock-img

21.10.2008, 22:09

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

maja...pa sej kolkr Pupi prav, al pa če je bolan.....
težko je težko....samo upam ,da ne bomo na tej poti....ker ne bi rada nikogar zapostavljala.....še najmanj pa lastne otroke....

clock-img

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

pupi če je en otrok bolan se mi zdi, da je že čisto druga kategorija. Seveda pa ne pomeni, da se zdravega otroka da na stranski tir.

Mi je pa ravno danes ena razlagala, da ima njena znanka dve hčerki. Ta mlajša je manekenka, lepotička, pametna, super in naj, ta starejša je pa nesposobna, debeluška in ne vem kaj še vse user posted image  To mene fuuulll žalostiuser posted image  kako je lahko ena princeska, druga pa črna račka?user posted image

clock-img

clock-img

siskamiska

pencil-img

1978

Jaz pa mislim da ima mati dovolj veliko srce da ima lahko vse otroke enako rada. No vsaj zase vem da bom imela vse enako rada. Med temi dvemi ne delam razlik, oba imam enako rada.

Ajvy mistake.

clock-img

21.10.2008, 22:10

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Je moj čist v montažo enih lučk padu in se mu še ne spi - jst pa brez njega ne morem. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

kaj vem....samo če maš rad otroke jih pač imaš rad. in vsakemu daš točno toliko ljubezni, kot je rabi. in na način kot mu sede. se mi zdiuser posted image

se strinjam

NAjbolj mi gre na živce, ko zdej kaki reče TArji...jah zdej boš pa ti na stranski tir odpadla...pol se mi pa itak srce zlomiuser posted image

a sem čudna????

jst upam ,da se bomo imeli vsi radi, se veliko objemčkali....kdaj pa kdaj skregali in se šli na živce...v glavnem da bomo ena normalna familija.....user posted image

nč nisi čudna! Tko si tud jst vse skupi predstavljam!

18. julij je prav poseben dan!

clock-img

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

aha, vidim, da je še en čudak na tem svetu, ki ne more zaspat brez partnerja user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.10.2008, 22:11

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

pupi če je en otrok bolan se mi zdi, da je že čisto druga kategorija. Seveda pa ne pomeni, da se zdravega otroka da na stranski tir.

Mi je pa ravno danes ena razlagala, da ima njena znanka dve hčerki. Ta mlajša je manekenka, lepotička, pametna, super in naj, ta starejša je pa nesposobna, debeluška in ne vem kaj še vse user posted image  To mene fuuulll žalostiuser posted image  kako je lahko ena princeska, druga pa črna račka?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Češnca user posted image te še vedno služba najeda?

Ajvy meni gre to tud na živce. Je rekla zadnjič teta: ti se kr smej Maj, ko ne veš kaj te čakauser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Ajvy mistake.

škoda...

clock-img

21.10.2008, 22:12

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

Jaz pa mislim da ima mati dovolj veliko srce da ima lahko vse otroke enako rada. No vsaj zase vem da bom imela vse enako rada. Med temi dvemi ne delam razlik, oba imam enako rada.

se podpišem pod tole user posted image

clock-img

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Ajvy meni gre to tud na živce. Je rekla zadnjič teta: ti se kr smej Maj, ko ne veš kaj te čakauser posted image user posted image user posted image

A veš, da bi jo jst po mojem kar počla.....tolk sem občutljiva na to temo....user posted image

clock-img

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Iiii lejte babe kaj sem našla: 20.6.2007

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Rumba, kje bos pa ti imela se pri tvojih otrockih cas da mislis na mene tule na forumu in z mano cvekat. ne mi nekja obljubljat ,cesar ne bos mogla drzat

Jaz pa res nikoli ne lažem, se pa včasih zmotim.  Ma, sedaj se nisem.

Zakaj se pa bojiš prevzeti obveščanje? Sej ne bo bolelo.

A ne da drži besedo tale naša Rumbauser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

21.10.2008, 22:13

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

se strinjam

a sem čudna????

nč nisi čudna! Tko si tud jst vse skupi predstavljam!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.10.2008, 22:13

clock-img

Anonimen

Češnca user posted image te še vedno služba najeda?

tašća je zanč prjavla tako, da mi je minilouser posted image

ula, ti boš zdej bolj naša, k mami nebo več mela časa zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.10.2008, 22:14

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

se podpišem pod tole user posted image

kolkr kera...a veš kake razlike delajo mamice med dvojčki...dol padeš....
zate , pa ne dvomim v to, da si eno veliko user posted image

clock-img

21.10.2008, 22:14

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Ulla kaj???user posted image user posted image user posted image Pa da jo okol uhe zažgem!user posted image

soooonček je, soooonček

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem