IZVIRNO SPOROČILO: rumba
Res?
Kako je meni to smešno, sej pri nas je isto, če odpovejo vse teorije, so krivi zobje in že mažemo.

isto...karkoli je, da ne najdemo vzroka, so pač zobje

samo ne vem pa kaj bo pol, k bodo vsi zrastli

pubertete še verjetno ne bo za krivit, a
ajvy jst dostkrat kej ne komentiram iz večih razlogov - sploh ne preberem, nimam kej pametnega za pripomnit, mi uide iz glave, čeprov sem hotla, se mi enostavno ne ljubi, k so itak že ostalo tolk napisale itd....nič osebnega, velja tud za ostale
in evo, zdejle hočem komentirat kak je mali dober z očali, pa se ne spomnem al David al Domen

običajno bi tko spustila komentar, zdej pa grem direkt nazaj brat in napisat :
David, svetovne očale
tko je to
rumba a za 4. bi mogle bit trojke

k men se zdi da ma petice čisto natečene, ma to bojo ogromni zobje

mi je pa smešno, k ma zgoraj eno dvojko ( na desni) pa spodaj eno ( na levi), ostali dve še čakamo

dobr res, da jih sam 20
ej češnca, sej mali ma prav

sicer je res da si mama, sej to ve, ampak si pa teta tud, a ne
jst sem sicer mama al pa mami, atija pa kliče dada, samo kadar je ekstra priliznjena, je ata

tko da tud točno ve, samo namerno ignorira
no evo, zdej se mi pa počas že ne da več komentirat, grem samo diagonalno preletet

bohvekaj kaj pomembnega bom spet falula
včeraj smo mel roditeljskega, tok je blo fajn, smo se tok presmejale, vzojiteljici sta res fajni, pa k sta razlagale od otrokov, kok so res carji mali

najbolj mi je blo smešno, k sta rekli da so že zdej pogrupirani...in da se točno vidi kateri se ne marajo, pa se skoz neki prcajo in žokajo

že zdej...pa za nastop jih pripravljata, en ples

si ne predstavljam, samo zdaj pa vem od kod razni čudni gibi, k jih Ula izvaja kar naenkrat
tko da vrtec je zakon