IZVIRNO SPOROČILO: baja*
ulla zakaj pa je dojenček boooou (bogi)?
joj pojma nimam

pa zdej je itak vse boooou

se recimo med kosilom z žlico tepe po glavi

pol se pa po ličku poboža in reče boooou

jst ne vem kje jih pobira....
eh babe, sej vem da 65 ni neka jaka cifra, sam jst sem samo 159 cm velika, pa pol to kar odnese

in moja idealna kilaža je bila 54kg, to je bilo nazadnje oktobra 2006

pa nisem bila neka suha in presiljena, pač pa normalna za moje pojme...sej glih sekiram se ne, bo že šlo dol, samo se mi zdi nekak bolj fino, če se ne zrediš pretirano, ker pol pa ni treba tolk dol spravt
uf, naša je pa volk na mleko, brez problema spije celo šalco pri zajtrku, po slamici, pa še pol v vrtcu majo navadno tudi mleko, pa za večerjo je navadno tudi kaj mlečnega

kalcij se pa ob normalni presnovi izloča iz organizma, kar je viška, tko da ne vem nič o presežku
kapica super da se tak lepo navajate

sem ti kr malo fauš, jst že komaj čakam

kar se pa kil tiče, pa ja...itak da bo šlo dol

samo vidiš, ti maš dojenje za razlog da grejo kile dol, jst ga ma pa za razlog, da pojem vse kar vidim, ker žensak k doji pač ne sme bit lačna
bačko sej jst tudi ne vem če Ula razume, da bomo meli dojenčka, vsaj v nekem realnem smislu ne. ji pa vseeno govorim, pa boža trebuh in ga lupčka, pa pokaže kje ma mami dojenčka, pa pove kak bo jokal, pa kak ga bomo meli radi radi itd. sej u bistvu pa otroci razumejo več, kot si mislimo, pa čeprav na nek svoj način. tako da ti ji kar govori in jo pripravljaj
jst pa golaž kuham dons. pa žgance bom verjetno zraven naredila. al pa njoke tudi lahko