cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Julijke 07

clock-img

22.01.2009, 13:59

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

thja... ne vem, če smem user posted image  sej to je zame težko, ker sem goflja prvovrstna, sam se mi pa ne zdi prav, da objavljam od nekoga osebne stvari, če jih je meni zaupal......

clock-img

22.01.2009, 14:04

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Tako je, Freycha, nič povedat.user posted image

clock-img

22.01.2009, 14:11

clock-img

siskamiska

pencil-img

1978

Freycha brez veze bit tiho, hitr povej user posted image

clock-img

22.01.2009, 14:12

clock-img

SANEK1

pencil-img

1614

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

thja... ne vem, če smem user posted image  sej to je zame težko, ker sem goflja prvovrstna, sam se mi pa ne zdi prav, da objavljam od nekoga osebne stvari, če jih je meni zaupal......

Te pa nič...probam pa lahkouser posted image user posted image user posted image

clock-img

22.01.2009, 14:12

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Freycha brez veze bit tiho, hitr povej user posted image

¨

dej ti, sej ti tut veš......user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.01.2009, 14:14

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Če vse ve vete bo morala pa kaka lublančanka bit... Gabi al pa Majauser posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

22.01.2009, 14:16

clock-img

siskamiska

pencil-img

1978

Madejka sej mamo še z katero drugo tud stike user posted image

clock-img

22.01.2009, 14:16

clock-img

SANEK1

pencil-img

1614

Srečanje:
-sobota, 31.01.2009
-čas:dopoldan
-pridejo:
1. Freycha
2. Madejka
3. Pupi
4. Sanekova

Štajerke, kje vas je večuser posted image user posted image user posted image

Glede lokacije, bi jaz mogoče predlagala, da bi se dobile kje kjer imajo igralnico in seveda hrano, kpt npr.
Evro park, Sirček, Strike...
za EP sem ziher da ne moreš bit v igralnici in kavo pit, za ostala 2 pa ne vem. a katera mogoče ve?
Iamte še kako idejo?

clock-img

22.01.2009, 14:18

clock-img

rumba

pencil-img

3745

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kako fajn je meni to ugibanje.user posted image user posted image user posted image  Se fajn nasmejimo.
Jaz pa corfu pogrešam. Da ni ona enajsta?user posted image

clock-img

22.01.2009, 14:18

clock-img

madejka

pencil-img

3926

IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Madejka sej mamo še z katero drugo tud stike user posted image

vse? hmm... om še malo razmislauser posted image

Sanek jaz tud nič ne vem, ko ne hodim na kafeteuser posted image Pa v neko splošno igralnico ala v EP ne bi šla, ker je zdaj tam leglo pacilov...

soooonček je, soooonček

clock-img

22.01.2009, 14:19

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Aaaaa seveda corfuuser posted image user posted image user posted image Kje se pa ona skriva????

soooonček je, soooonček

clock-img

22.01.2009, 14:19

clock-img

siskamiska

pencil-img

1978

Ja Corfu je men tud neki sumljiva user posted image user posted image

clock-img

22.01.2009, 14:22

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Kdo je za, da damo corfu na stavnico?user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.01.2009, 14:23

clock-img

siskamiska

pencil-img

1978

jst jst jst jst user posted image

clock-img

22.01.2009, 14:30

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Saj corfu se je nekaj menla glede trejega ne?

soooonček je, soooonček

clock-img

22.01.2009, 14:30

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

boge reve, zdej jih dajete na stavnice, kot čarovnice na grmade user posted image user posted image user posted image user posted image

no, mene kar na miru puste.....user posted image

moje dete pa zadnje dneve pove, da hoče na kahljico in je zdej spet fuuull polulala v kahlico user posted image user posted image user posted image user posted image  full sem vesela user posted image

clock-img

22.01.2009, 14:33

clock-img

madejka

pencil-img

3926

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

boge reve, zdej jih dajete na stavnice, kot čarovnice na grmade user posted image user posted image user posted image user posted image

Veš, ponavadi je to dobra stvar, če zanosiš ko hočešuser posted image user posted image user posted image Jaz sem z velikim veseljem na seznamčku, čarovnica gor al doluser posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

22.01.2009, 14:33

clock-img

rumba

pencil-img

3745

user posted image user posted image user posted image  Dita! Pridna.user posted image  Julija tudi vedno lula, ko jo dam na kahlo, včasi sama pove, večinoma pa ne. Ko kaka, pove, ko je že konec.user posted image

clock-img

22.01.2009, 14:34

clock-img

madejka

pencil-img

3926

user posted image user posted image user posted image za Dito!user posted image

Naš je pa začel nogice skup tišat, ko mora lulat, ampak na kahlo še pa ne bi šel takrat... počaka, da se polula pa pol kahlo prineseuser posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

22.01.2009, 14:36

clock-img

GabiW

pencil-img

167

Živjo,

najprej srečno novo leto in vse lepo!

Sredi najbolj zahtevnega dela, meni začne zaslon utripat in me RR-jevke ogovarjajo, da naj že spregovorim.
Evo me, javljam se!
Ja prinašam veselo novico, da ostajam julijka.

Pridne bodite in čestitke vsem ki ste rodile, ki še boste in tudi tistim ki ne boste več.

papa

clock-img

22.01.2009, 14:36

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

Dito pa poštudiramo, da kaka ker gre nekam v kot in počepne...... sam ponavadi je že prepozno.....

madejka, sej nisem rekla, da ste čarovnice, ker ste noseče... ampak da nekoga date kar na seznam ne da bi vedele, če je res noseča al ne... včasih so čarovnice na tak način na grmade dajali - ne da bi dokazale če so al niso........

clock-img

22.01.2009, 14:37

clock-img

siskamiska

pencil-img

1978

GabiW user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.01.2009, 14:37

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

u gabiW hvala ker si povedala, sicer bi men usta razgnalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.01.2009, 14:38

clock-img

rumba

pencil-img

3745

GabiW, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE še tu!

clock-img

22.01.2009, 14:39

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Jeeeeee Gabiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajn!!!! Čestitke!!!

Huuuuh kolko nosečk dans! sem čisto vzhičenauser posted image
Ha, sem vedla, da je s tistega koncauser posted image

Freycha saj vem, kaj si misla... pa brez skrbi, da ne bomo nobene "obsojale" brez potrditveuser posted image

soooonček je, soooonček

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem