IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak
A so vaši tudi tako naspidirani, kot je naša. Namreč zdaj mi je res groza, ko pleza po posteljah in kavču. Pa saj ne rečem, če bi šla potem lepo dol, ne to se je treba kar dol vržt.
no, jst sem jo naučila prvo dol it...dvakrat je telebnila iz kavča, enkrat sem bla jaz zraven, enkrat pa atko

ampak to je blo v stotinki sekunde, ma ne morš verjet....in pol sem študirala, da bo cela štala, če enkrat poštudira kako se gor zleze, dol pa ne bo znala...in smo trenirali dol, gor pa ne

in zdej prov lepo zleze sama dol iz postle al pa kavča

jo tud v najini postli bp pustim, k zleze dol pa po vratih pol razbija

je pa zdej poštudirala tud kako se gor zleze, pa sem malo bolj mirna, k vem da zna dol, mi ni treba glih vsako sekundo prežat za njo kaj počne
češnca čestitke za hojo

boš vidla, boš kmal pogrešala une cajte, k še ni hodil

samo res....prej je bil tak mir, kamorkoli smo šli z njo, k je blo bp, je sedela v vozu al pa v naročju, zdej pa samo sitnari, pa samo hodla bi okoli, v bigbangu je zdnjič skor celo štacuno razturala, pa v zdravstvenem domu k majo tako cesto nalimano na tleh je vse pobrisala

u glavnem, kr pogrešam včasih on dneve, k še ni vedla, da se da hodit
je pa malo boljša, nima tolk vročine, samo na krvi je pa pokazalo neko hujše bakterijsko vnetje, tko da je dobila antibiotik...mi je pa kul, k da kri pregledat, da se točno vidi in se ne ugotavlja neki na blef

aja, sem Ulo prestavla k eni drugi zdravnici, je fajna
ajvy vse najboljše
< Sporočilo je popravil ulla80 -- 25.9.2008 9:05:06 >