cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Julijke 07

clock-img

13.10.2008, 21:14

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.10.2008, 21:15

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Aja, Baja in Ulla, zdaj pa tud jaz vsee razumemuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

13.10.2008, 21:17

clock-img

Anonimen

sej ni tolk zakomplicirano, nouser posted image

clock-img

13.10.2008, 21:23

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

IZVIRNO SPOROČILO: baja*

ja ajvy si pravi firbecuser posted image  zakaj ne grem za stalno v vrtec? Ker nimam prave izobrazbe, sem pa že razmišljala o prekvalifikaciji... ampak sem šele v fazi razmišljanja... Zakaj je Ulla vesela? Ja ker jo hormoni dajejouser posted image  pa ker sma se nekaj o tem menili, ko mi je razlagala mojo karto...

seveda , da sem...potrjeni firbecuser posted image user posted image user posted image
Aha, zdej pa mi je vse jasno...a potem je res nekaj v zvezdah zapisano,kaj??
sem vesela zate....

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

13.10.2008, 21:23

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

sej ni tolk zakomplicirano, nouser posted image

ja, prej je pa blo, a pravuser posted image

clock-img

13.10.2008, 21:28

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Ajvy, Hana ima veliko luknjo na srcu, ne more ji pomagati niti kateter, tako da čakamo na operacijo. Ticker? Hvala, bom popravila.user posted image
kapica, a boš poskušala naravno roditi? Te ne pošljejo avtomatsko na CR?
ulla, Ula je pa res zasvojenka.user posted image  Ma, važno da obema ustreza. Me pa zanima, kako bi laufal tandemc, res.user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 13.10.2008 21:33:17 >

clock-img

13.10.2008, 21:32

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Rumba, bom poskusla naravno rodit. Oziroma si zelim naravnega poroda, tako bom rekla. In ne naredijo avtomatsko CR, tako da upanje se imam. In ker je vse okej,mali je obrnjen in te zadeve, predvidevam da bo slo dobro skozi. Sedaj me je samo malo strah, da do pdp-ja nic ne bo in kolikor vem, ne cakajo vec, ce si imel prejsnjikrat Cr, zaradi sivov. Ko sem bila nekaj casa nazaj v P, ker sem imela ze neke popadke, so me pomirili in rekli, da naredijo CR samo v nujnem primeru in ce si nekdo to zeli. Tako da..., ker Cr se enkrat, me je pa res strah.

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

13.10.2008, 21:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Me pa zanima, kako bi laufal tandemc, res.user posted image

mene pa zanima kako bo laufaluser posted image

uf, a tko maste viuser posted image ni prijetno verjetno...zakaj pa čakate na operacijo, a je še premejhna, ani nobenga k bi operiral al kako je to?

jaz sem bla zdnjič na pediatriji na Uzju pri dr. Veselu, je blo nekaj na srčku narobe, no pa je on potem ugotovil da je pa zaenkrat vse ok...zaenkrat pač, kaj bo pa po rojstvu, se bo pa pol pokazalouser posted image seveda sem optimist, samo nikoli ne veš...

clock-img

13.10.2008, 21:35

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Rumba...se pridružujem Ullinem vprašanju...

Kapica...seveda, da boš naravno rodila....tako bo in pika.....(bom držala pestke da se vse izteče po tvoji volji)

clock-img

13.10.2008, 21:36

clock-img

rumba

pencil-img

3745

ulla, čakamo na operacijo, ker je pač vrsta. Tak je naš zdravstveni sistem.user posted image  Operacijo na odprtem srcu pa ne opravlja tako veliko zdravnikov, tako da je kar vrsta. Mora jo pa opraviti pred šestim letom, tako da imamo še neki cajta.

clock-img

13.10.2008, 21:37

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Aha, Ulla, torej zaenkrat je situacija mirna, vsaj to je ze nekajuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

13.10.2008, 21:38

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

ulla, čakamo na operacijo, ker je pač vrsta. Tak je naš zdravstveni sistem.user posted image  Operacijo na odprtem srcu pa ne opravlja tako veliko zdravnikov, tako da je kar vrsta. Mora jo pa opraviti pred šestim letom, tako da imamo še neki cajta.

ja, hudo...kako pa to kaj vpliva nanjo??

clock-img

13.10.2008, 21:39

clock-img

Anonimen

sem mela mal upanja, da čakate zaradi kakršnega koli drugega razloga, pa zgleda res čista utopija touser posted image

kapica zaenkrat je ok, ja.

clock-img

13.10.2008, 21:39

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Ajvy, tocno tako...
Rumba, a so vam ze kaj rekli, kdaj predvidoma bi lahko prisla na vrsto?  Ja, zal je tak z tem cakanjem ja, ampak da sedaj cakas ze leta, ne samo meseceuser posted image . Obup, ni kajuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

13.10.2008, 21:43

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Hm, jaz bom pa menda sla spat, al kaj bi, saj ne vemuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

13.10.2008, 21:44

clock-img

Anonimen

eh kaj boš spala, zguba cajta...ti kr men verjemuser posted image

clock-img

13.10.2008, 21:44

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

nočko punce.. lepo spančkajte

clock-img

13.10.2008, 21:48

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Ajvy, zanekrat še ne, razen da ne sme imeti večjih naporov, kamor se šteje tudi vročina. Takrat težko diha, srce je preveč napenja. Kasneje pa se lahko zakomplicira. Pretoki krvi ne bodo več enaki, ker je pritisk na eni strani srca večji, kot na drugi. Zato se začno krčiti žile, da bi uravnale pritisk..... Neki takega.
kapica, niso nič rekli, kdaj bo. Čakamo pa od letošnjega februarja, ko smo izvedeli.

clock-img

13.10.2008, 22:06

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Ajvy lahko noc.
Ulla, ma ja , kaj bi spala, mal lumpam po drugih forumihuser posted image .
Rumba, ne vem kaj sem jaz imela v glavi, da smo se lani ze o tem pogovarjaleuser posted image . Sem mislila da je dlje, pardon. Vsekakor upam, da bo cimprej, ker se hudo slisi.

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

13.10.2008, 22:08

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Eh, sej bo, sej vem, se niti ne obremenjujem. user posted image

clock-img

13.10.2008, 22:17

clock-img

kapica

pencil-img

5103

No rumba, saj vem, ti si tak oh in sploh, zato pa pravim, da odkar si ti nazaj na netu, ne upam vec tolk jamratuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

14.10.2008, 09:18

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Jutro!

Madonca ste bile pridne punce! Sem vas morala prav na hitro preletet, ker me še vedno internet zajebava (me vmes na vsake toliko časa kar vrže ven). Skratka dobrouser posted image  želim vsem bolančkom, in da se čimprej pozdravijo. Tudi Kiara je imela ene štiri dni drisko (ampak samo ene dvakrat do trikrat na dan), danes pa upam, da se bo stvar končno malo umirila. Je bila precej nejevoljna pa jesti ni hotela. Ampak, ko smo pa zunaj, je pa vse ok. Pa zobki jo tudi precej matrajo. Ma, če dobro premislim, se še super drži.

kapica_25.10. ima rok tudi ena moja kolegica, katere hčerka hodi v vrtec z Lanejem pa moj dragi ima na ta dan rojstni dan. Skratka sami škorpijončki.

Pridne mi bodite pa javljajte se še.

Lp

clock-img

14.10.2008, 09:46

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Jutro....kako smo...evo jst zajtrkujem....

Freycha...pozabila sem, kako je sedaj pri tebi v službi..je že bolje??

Rumba...potem pa jo moraš najbrž malo bolj pazit, al pa štopat pri čem...??Oprosti, če preveč sprašujem...ti kar reci, pa bom nehala....

KApica...hvala...ampak če ti povem, kdaj sem zaspala....kolkrat sem šla na wc..najbolj mi je pa čudno to, ko lahko z zagotovostjo trdim, da v prvi user posted image  nisem hodila tolkrat scatuser posted image user posted image user posted image  kako gre  vse hitro v pozabo....
KAko si ti??

Ksenjak...user posted image user posted image user posted image  za Kiaro....

Punce kje ste kaj, pa nosečke..kako gre??

clock-img

14.10.2008, 10:01

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

Ajvy, ne vem, če bi rekla, da je boljše.... v petek sem prišla domov namesto ob cca 18.30 šele ob 20.30..... user posted image user posted image  Ampak enkrat bo pa že boljše

clock-img

14.10.2008, 10:14

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Ksenjak, a res, da imas tolk poznanih skorpijonckov? Hm, kaj pa vem, nekako mi je 25.10. cist tuj datum, se mi zdi tak kompliciranuser posted image . Sicer pa na PDP se rodi samopar procentov otrockov, tako da sigurno ne bo ta datumuser posted image .
Ajvy, mah, jaz sem tud zanic spala no. Pa ne glih zarad wc-ja, se sama ne vem kaj. Pa nisem na kaj mislila, nic. Vcasih pac ne morem spat, vcasih je pa bolje. In zato sem se tud cist polamana zbudila zjutraj in vstala, da sem cist crknjena. PA pozna se, da sva bila vceraj cel dan z malim sama, pa 2krat zunaj, kar mi ej ze velik napor. Tako da danes dopoldan bova doma, ker res nimam energije za sprehod. Ti kr zavidam da imas dopoldneve fraj, ti pa vsekakor privoscimuser posted image .

Midva se igrava, mal iz ene sobe v drugo, cez kaksno urco pa zacnem kuhat.

Sedaj nas je pa pet!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem