writing-img

RE: Julijke 07

clock-img

16.10.2008, 08:34

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

pupi sploh ne gre za navezanost na mašino..... ne samo, da bom pogrešala najine izlete v neznano na motorju, pa občutek svobode, ogledovanje novih krajev in tisti adrenalin, ki je pri motorju vedno prisoten, ima pri nama motor tudi simbolni pomen, ker sva se zaradi motorja spoznala.  Na mašine pa tudi jaz nisem navezana..... sploh, če jo zamenjaš za boljšo mašino user posted image
Sicer imaš pa prav, tamala full uživa user posted image user posted image user posted image

kapica edina stvar, ki me tolaži je to, da nama bo ta denar še kako prav prišel user posted image

clock-img

16.10.2008, 09:02

clock-img

bačko

pencil-img

4030

Jutro!
Upam Ulla, da te kmalu neha kolk boleti!user posted image user posted image user posted image user posted image
Freycha kakšen motor pa sta imela?Verjamem da ti bo denar prav prišel.Saj to vsem.
Meni bi tudi kakšen evro več prav prišel ker morava kupiti zimske gume.Pa še en problem imava.Ker je moj prej vztrajal, da ne bomo imeli nobenega otroka več sva vse stvari od Žane prodala.Od lupince do vozička.Tako da morava zdaj vse na novo kupiti.Tako sem jezna nanj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In sem mu rekla, da naj kar njegovi kaj prispevajo.Pri Žani je moja mami kupila pojsteljico in previjalno oni pa naj zdaj kupijo voziček.
Jaz tudi počasi razmišljam, da bom dala Žano za kako noč k babici.Ali eni ali pa drugi.Sploh pa potem ko bom rodila.Verjemi Freycha da Dita uživa 100 na uro.!user posted image

clock-img

16.10.2008, 09:22

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Jutro......

KApica...ti še kar strašiš v enem kosu??

MAdejka....ah dej ga no srat no, vsak mora biti malo frej...sicer pa nisi bila tak sama, a ne??

Sanek...lepo da se še kaj oglasiš....me veseli ,da si bolje in da je žIva lep v vrtecu....

BAčko....če boš dala kaj k babici daj definitivno prej, preden rodiš....pa še pol mau seveda....

Pupi..ne sekiraj se....službica te čaka za vogalom....sao še do vogala moraš pridet....

Freycha...jst te čist razumem...motor, avto...vse to so eni lepi spomini ki se vežejo na pleh.....upam, dase boš čimlažje spopadla s tem....

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

16.10.2008, 11:38

clock-img

corfu

pencil-img

3829

no, tako, da nas malo dvignem, da ne pristanemo na drugi strani user posted image

Jaz sem pa ravno končala s peko, sem delala rogljičke poljene s sirom in šunko, da bodo imeli otroci na pikniku tudi malco user posted image

Uživaj življenje...

clock-img

16.10.2008, 11:50

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

no, tako, da nas malo dvignem, da ne pristanemo na drugi strani user posted image

Jaz sem pa ravno končala s peko, sem delala rogljičke poljene s sirom in šunko, da bodo imeli otroci na pikniku tudi malco user posted image

jst tudi bi...moj naslov je : ..................user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

16.10.2008, 11:51

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

ja ja, se brez problema tudi sama javim za rogljičke user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.10.2008, 11:57

clock-img

corfu

pencil-img

3829

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  al so tako dobri, še topli, upam, da ne bom vse pojedla, za vsako ko grem mimo en zgine user posted image  boljše, da jih pospravim user posted image

Uživaj življenje...

clock-img

16.10.2008, 12:08

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  al so tako dobri, še topli, upam, da ne bom vse pojedla, za vsako ko grem mimo en zgine user posted image  boljše, da jih pospravim user posted image

al pa nam pošlješ user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.10.2008, 12:10

clock-img

corfu

pencil-img

3829

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

al pa nam pošlješ user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogoče pa dobiš kakšnega ko prideš na dolenjsko user posted image

Uživaj življenje...

clock-img

16.10.2008, 12:12

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

uuuuu te bom držala za besedo user posted image user posted image user posted image

a sva medve spet pogovorni tandem?

hej corfu, a tvoj možek zdaj kaj manj dela od nesreče?

clock-img

16.10.2008, 12:20

clock-img

corfu

pencil-img

3829

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

uuuuu te bom držala za besedo user posted image user posted image user posted image

a sva medve spet pogovorni tandem?

hej corfu, a tvoj možek zdaj kaj manj dela od nesreče?

Nekoliko manj ja, se kar pozna, pa več dava nase, na najin skupni čas...je boljše, veliko boljše, se še zgodi, da zaradi strank, določene stvari ne more pustiti za naslednji dan....ampak to je pač del dela...

Uživaj življenje...

clock-img

16.10.2008, 12:24

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Zdaj si grem pa natočit vodo v banjo pa mal sprostit, potem pa na 5 urno predavanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa še ne bom se mogla udeležiti kostanjevega piknika, ki ga imata Aljaž in Manca user posted image user posted image user posted image ...ah, bomo že preživel, a ne?

Uživaj življenje...

clock-img

16.10.2008, 12:32

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

itak, da bomo preživeli user posted image user posted image

clock-img

16.10.2008, 12:46

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

Heeeeej!

Samo en pozdravček, nisem nič brala, ker res ni nič časa... user posted image  Po cele dneve sm v šoli. Upam, da ste zdravi in se imate lepo.

Čau, bau

18. julij je prav poseben dan!

clock-img

16.10.2008, 12:52

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Corfu, res se dobro slisi tvoja specialitetauser posted image . A si ze v banji, a paseuser posted image ?
Ajvy, ma ja, se kr v enem kosu. Vceraj sem imela ze nekaj popadkov, danes spet mal vec, ampak nic ni redno, tako da...Upam, da v naslednjih dneh bo. A si ti kaj boljse, psihicno?
Cesnca, lepo da se oglasis, glede na to da si v guzviuser posted image .
Freycha, denar pa res prav pride,kadarkoli...
Backo, a vidva sta ze vse prodala? Sta pa hitra...

Dino spi, jaz grem tud  pocivat, si mal zivce spocit, ker je bil zadnjo urco ze taaak teckanuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

16.10.2008, 13:09

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Corfu jaz se tud priporočam za tele dobrote, ker se mi nič ne da kuhat... kosilo bi pa naj blo čez eno urouser posted image user posted image Mah je to sitno, ko nisem nič lačna, ničesar se mi ne lušta, ampak bog pomagaj če nič ne pojemuser posted image Pa za mojedva itak morm nekaj skuhat...

Kapica a popadke že maš? Huh... pridnauser posted image Pa glej da sporočiš, ko bo kaj!user posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

16.10.2008, 13:14

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

kapica glej, da ne pozabiš telefona doma, da mi kar se da hitro pošlješ sms z novičkami user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Freycha -- 16.10.2008 13:16:39 >

clock-img

16.10.2008, 13:22

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Jaz odhajam...user posted image  

Pridne bodite, Kapica pa ne rodit ta čas...počakaj meuser posted image

Uživaj življenje...

clock-img

16.10.2008, 13:25

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Corfu pa ne se tak posljavljat ko da greš za vednouser posted image Saj bo minilo tud teh 5 ur!user posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

16.10.2008, 14:12

clock-img

bačko

pencil-img

4030

Kapica ja vse sva prodala.Možek je kriv zato.JUtri gremo v eno trgovino, kjer imajo rabljeno otroško opremo in bomo malo pogledali kaj imajo.Pa kakšen so cene.

clock-img

16.10.2008, 14:21

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

midva bova tudi vso opremo prodala - samo je zagotovo ne bova rabila user posted image

clock-img

16.10.2008, 14:41

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Freycha zarečenega kruha se največ pojeuser posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

16.10.2008, 20:15

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Joj, punce sem spet nek veter tu nardila. Saj ne grerm se nikamor, sem rekla da so samo lazne zadeve, nic kaj redne. Jutri imam pa spet ctg in pregled, pa bom videla kaj bojo rekliuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

16.10.2008, 20:17

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Dino nekaj strajka, se se oglasa v posteljci, pa noce zaspat. danes sva eno uro cakala moza, zunaj na dezju, sicer pod sreho, ampak mrzlo je bilo za popuser posted image . Pa cepljenje je imel, sedaj smo pa gotovi do ne vem vec katerega letauser posted image .

A ima katera kaj casa, da me mal v smeh spravi, sem tak razpuser posted image  nekaj, brezveze.

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

16.10.2008, 20:18

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Freycha, verjetno mislis opremo za motor, a ne?
Corfu, a si prezivela predavanjeuser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem