ta je pa dobra. Sem jo morala takoj mojemu pokazat, pa mi je rekel da se morava še zmenit

, ampak miško moj je pozabil da imam svojo kartico na njegov račun in nagrada sledi

. No pa se je samo vdal v usodo in rekel, po pameti?! Kaj je že to, ko te spustijo v trgovino in kartico????
Miška, dobrodošla nazaj!!! Ma sedaj samo malo preletim, da vidim kaj se dogaja, pišem pa ne kaj prida, se bolj z dragim cartam, še en teden. Potem pa bom visela tukaj, pa jokala pa tarnala, pa paniko zganjala, pa.....vse pol pa bo gigi spet huda name

(šala). Miška sedaj pa resno: Kdaj greš do svojega dr.D, oziroma kdaj greš po pingvinčke????
Gigi, kaj smo istih misli? Tudi jaz grem v ponedeljek k zobozdravniku (no en zob me je pošteno zafrknil na morju), ampak da mi poštima kar je pač potrebno preden grem v postopek, kar pa predvidevam da bo zelo zelo kmalu (po mojih izračunih, bi nekako prva špika morala pasti 4.9., ker grem v dolg postopek). Kdaj pa ti začneš?
Grethy, pa kje si ti? Sem te čakala, pa nič od tebe!!! Packa!
Meni je pa danes malo dolgcajt! Presnete Olimpijske!!!! Se bom morala nekam dati! Pa še

mam na obisku. Bemti!
Pa lep pozdrav vsem ostalim! Se opravičujem, ker vas nisem po imenu imenovala ampak, punce saj veste.....navijamo za vse!!!!