Ojla punce zlate,
ja, sem vas prišla prečekirat, da bi lahko Gretki poročala vesele novičke....pa sem se že nekje na polovici prebranih strani odločila, da ji to rundo raje ne bom opisovala kaj se dogaja na RR...verjamem pa, da za vsako posebej drži pesti (in jaz tudi!). Tako mi je hudo, ko se slabe novice vrstijo ena za drugo, tako sem vsakič znova žalostna, ko preberem, da z izcedki ni konca ne kraja....
Danes sva kofetkali, je prišla malo v rojstne kraje
. Ji bom pa sporočila, da jo vse lepo pozdravljate in držite pesti za nedeljski ET.
Sej ne vem....če čem napisat....mah....bom vseen....ker mogoče z mojo izkušnjo lahko dam upanja za srečen konec....vsem tistim, ki se borite s temi p.r.e.k.l.e.t.i.m.i. izcedki....
Zanosila sem novembra 07 (naravno). Izcedki (rjavi, črni, rdeči, grozni...) so me spremljali do konca tretjega meseca nosečnosti, na prvem UZ (7t) se srčka ni videlo (se ne smem spomnit tega trenutka in občutkov). Na drugem UZ, teden dni kasneje, je srček bil in sem zaradi izcedkov dobila Dabroston. V 9T sem bila hopitalizirana zaradi izcedkov in krčev, UZ ok.
G mi ni dajal upanja, kar bo pa bo, le zaradi boljšega občutka, me je zadržal v bolnici. No, po 3h dneh sem šla domov, na UZ vse ok, izcedki so se vlekli nekje do 14tega tedna, nosečnost je bila ok.
Tako in čez 18 dni, bo moja punčka upihnila prvo svečko.
Drage moje, želim vam le povedati, da NIKAR OBUPATI. Vem, dobro vem, kako so prazne take besede, ko vedno znova na vložku vidiš madež, meni se je vsakič znova svet podiral, hlačke sem čekirala 1000x na dan, obsedena sem bila z barvo izcedkov, in to se je dogajalo tri mesece. Namesto, da bi kot srečka nosečka uživala radosti nosečnosti, sem bila vsakič znova čisto podrta. A glejte, izteklo se je srečno!!! Držim pesti, da so tudi pri vas, izcedki le izcedki, pa magari bojo trajali 3 mesece, še vedno ostane naslednih 6 mesecev in zraven vse radosti nosečnosti in na koncu najlepše darilo na svetu!!!
Močno držim pesti za vse vas!!!!!!!!