Hojla, je ze skrajni cas da se vam javim, kako je z mano.
(za osvezitev spomina - v avgustu naj bi šla v novi ICSI postopek k atu Rešu ,pa me je presenetila natur nosečnost, drgač sem pa tu gor med tistimi, ki imamo zakupjen abonma:)
Skratka, semnosečka, po čistem čudezu, še Reško je reku, ko me je vidu mojmu srčku (mogla sem it k njemu na prvi UZ, ker je bila moaj ginek. Babnikova - ki dela tudi tam v Dravljah na dopustu) : ja kaj sete ji pa obljubil, da je tako pridno zanosla? da dol padeš, Reško jih spušča na vsakem koraku.
Drugače sem pa tipična nosečka: slabosti, bruhanje, vse smrdi, prsi 2 stevilki gor, zaspana kot da bi vsak dan tekla maraton......sem pa tako 9 tednov nosečka, kar nekako znese 2 meseca.
Zaradi slabosti, sem full spalain bruhala tako da res nisemimela časa prit gor na RR mal pofočkat, ampak saj sem prebrala kar nekaj lepih novic. Pa še naša Ribica je rodila
-bravo.
Sicer bompa jaz kr bolj na tem forumu ostala, se počutim domačo,pa bila že komu za upanje in zgled, da je vse mogoče. ( nama je Reš reku da v 100 letih ne bo ratal, ker sopač plavalci bolj švoh) evo, sedaj pa nosečnost!! Je Reško retu, no pa je narava naredila svoje, mi se lahko trudimo, narava pa naredi svoje: )
Pridno hodim v službo, saj se zaenkra še da, se pa zjutraj redna daljša obiskovalka školjke, pa tudi tudi zvečer ( sva kr prijatli) - sem pa tud že v sluzbi porbala, če tista školka prenese kozlanja, pa ga :)
mislim na vas in drzim pesti , da nam vsem rata. - jaz sedaj upam, da je z mojim dojenčkom vse v redu. Jutri grem še na UZ in kri voda pa to, 8.9 pa imam NS. Bom pa sedaj več gor, tako da sorry ker sem se kr odklopla, če me pa ka direkt hočte vprašat , mi ša ZS pošljite, ker bom tako najhitreje odgovorila.