Sapi, naj te ne živcira zdaj, zdaj te mora crkljat
Sem ga za ušesa

...
gigi vidiš pa sem ga dočakala, peti dan

... tudi jaz sem se navadila sproščanja tako, da sama sebe kontroliram s tem, da bolj globoko zadiham in skušam sprostiti telo, tako takoj opaziš ali si zakrčen, to nekako naredim parkrat med pregledom in isto sem delala tudi med punkcijo ...
Se ker še nimam otrok, bi bila vesela dveh naenkrat , pa leta so tudi kar visoka... pa še večja možnost je, da se vsaj en obdrži, ko sem bila na punkciji so me le vprašali koliko in jaz sem rekla dva ter dobila dva ...
mismis daj naredi test, da boš sigurna, meni je sodelavka, ki je bila prav tako na IVF povedla, da je po ET in v času, ko bi morala dobiti M začela močno krvaveti oz se ji je vlilo kot pri M, potem je vse skupaj počasi prenehalo in glej test je kljub temu pokazal +, danes ima res luštno punčko ...
nokes dobri sindromi, upam na uspeh in držim pesti, samo še malo zdrži ... dobra si, da še nisi testa naredila ...
julija upam, da se ti izcedki končajo in končno normalno zadihaš ...
oktavija, da je res ne bi bilo ...
tadeja super za srčka ...
zvezdica mislimo nate, upam, da je vse v redu ...
Jaz sem zaenkrat v redu, danes je 5 dan, me je pa ponoči zabolelo v trebuhu, tako, da ne vem kaj naj si mislim. Sem še vedno optimistična vendar od danes z malce strahu v srčku ....
sapi