Skuška, jaz tut še ne čutim metuljčkov
tam do 25. tedna mu dam čas
baje tiste, ki smo prvič noseče to kasneje čutimo. Jaz sem danes (al jutri) že polnih 18 tednov, pa še nč. Naju še vse čaka
Zarja
veš, da sem kar imela tak občutek po prvem uz, sem pa hotla bit optimistična. Naslednjič se ti pa vsaj z ovulacijo ne bo treba ubadat. Estrofem bo poskrbel, da boš imela lepo sluznico in boš tik tak nosečka.
Stranske učinke pa res raje nehaj brat. Jaz sem tudi paniko lani zagnala, ko sem to dobila in vse to prebrala. Za te tri mesece ne bo panike. Proizvajalci se tko zaščitijo pred morebitnimi tožbami, od teh treh mesecev ne more bit nobene panike. Ženske, ki prihajajo v meno jemljejo to par let, tam je večji riziko ...
Pred ET-jem ti res ni treba bit doma, mogoče tiste tri dni po, ko je treba ležat na desnem boku (za razliko od nosečnosti, ko je pravi levi bok
). Mene je estrofem blazno uspaval, pa še zredila sem se ful. Se mi zdi, da sem od vsega to še najslabše prenašala.
Shuka, utrogestan ali prometrium je isto, kot pravi Ledenka, le drugi proizvajalec. Reš ima na listu napisano za tiste, ki so bližje Avstriji, ker se tam dobi utrogestan ali pa na Hrvaškem. Zato pa vedno vpraša od kod si, da te pol usmeri v bližjo lekarno. Na recept ga pa dobiš samo na GK ali MB, ga tudi imajo samo za postopke. V lekarnah ga ni. Jaz sem imela pri Rešu vse postopke na zavarovalnico, prometium pa vedno kupujem sama. Nč recepta.
Dabroston je pa sintetična različica. Me imamo zaradi krvavitev še dalje prometrium, ker je boljši. Na GK in v MB pa že kmalu po plusu dobijo Dabroston namesto utrogestana. Tudi tam šparajo. Me imamo pa skoz naravno varianto, sicer na svoj račun ... ma meni je zato že prav vseeno, sem zanj že kar veliko porabla, važno da so rezultati
ooooo, kolk ljubezni je spet tuki