Dober večer vsem skupaj...
Mikimiška, dobrodošla med nami, zdaj si že naša, si že poseznamčkana
. Težko je reči, koliko srečnicam je uspelo v zadnjem času zanositi pri Rešu, mogoče če si pogledaš teme prejšnjih mesecev, tam je zraven seznama nosečk napisano tudi v katerem centru so bile v postopku.
Pija, lepo da si se javila, uživaj na morčku.
Abra, kondicija je pa samo dobra. Veš sem mojemu toliko časa težila za psa, da na koncu je popustil, ampak je rekel, da je to predvsem moja skrb in odgovornost, da bo on poskrbel zanj, samo če se mu bo dalo. In zdaj nimam kaj, vsak dan dolg sprehod, da manjših sploh ne omenjam ali pa tek. Ampak mi samo dobro dene, še sploh ko vidim v ogledalu, kako je moja zadnjica ratala spet čvrsta in ni na njej ogromne pomarančne lupine. To ti da kar zagon. Da o počutju sploh ne govorim, dolgoročno mi bo pa to tudi koristilo pri postopkih. Sem pa vesela, da so se izcedki umirili.
Gloria, ti si pa že čisto v nizkem štartu. Kar se tiče kupovanja oblek za otroke, te pa čisto razumem, jaz še otrok nimam pa sem včeraj pustila skoraj 100 € v H & M, saj veš en pulover za nečaka, pa majčka, pa kavbojke in trenerka za nečakinjo, pa majčka Hello Kitty, pa smo bili tik tak lažji za ene par €.
Shuka, evo seznam dodan, kljub temu, da ga je Ledenka dodala v napotke, še vedno zelo veliko žensk isto sprašuje, pa itak ne vzame veliko prostora. Kako si mi ti, so se ti večerne slabosti umirile.
Lara, mi smo danes jedli doma narejeno mehiško, neki sčarano skupaj, saj več piščanček, pa različna zelenjava, ki jo imamo doma, pa pelati, začimbice in to je to. Okusno in kar hitro narejeno.
Žižek, še kar na sestanku, ti revček sigurno boš čisto crknjen, ko prideš domov.
Sonček85, kakšno je tvoje počutje, ti naša srečna avgustovska mamica. Te daje utrujenost, da čez dan spiš?
Ajsi, kje si mi ti, full gužva v službi ali kaj
Zarja, potem midve v septembru skupaj trepetava, saj sem ti rekla, da bova. Pa še katera nama bo delala družbo. Čestitke za novo preoblekico, zgleda sva samo še midve z Žižkom skozi na isti.
Sonček33, kako si mi ti?
BEBIII, dobro si to zrihtala, že 1.10. imaš datum. Super, glavno da se je začelo premikati. Mogoče bo pa tudi tebi vmes uspelo po naravni poti kot Sončku
Kikaa, dobrodošla spet med nami, ti tudi septembra, joj kolk nas bo