Grrr, spet sem pozabila skopirat in ko me ven vrže jasno - vse izgubljeno! GRRRR!
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Larica na cca 1,5 kg sadja sem dala ene 3 velike žlice rjavega sladkorja, pa kuhala ene 3 ure.
Jaz kupljeno sadje za jest vsak dan pregledam in tisto, ki bolj mehko ratuje spucam in zrežem pa dam v skrinjo. Pol se pa v nekaj tednih nabere za marmelado oz džem. Tko, da ga ni treba exta nabavljat, pa še nič se stran ne meče
.
Lahko pa skrajšaš kuhanje, če daš notri Želin, samo meni ne diši, ker vsebuje Eje.

gigika, to je supe nasvet HVALA, tudi jaz!!!

Jasno brez želina, jaz sem anti e in konzervansi, vse ven z zemlje v usta

...
Želvica, sem šla veš malo vodoravno...praviš, da se sme v postopku
Zarja, kaj pravi direktor na posredovano?
SChua, kako si kaj?

Hvala za refleksno in točke...čakam na dragega in masažo, upam, da še letos
Glorči, kdaj bo? Kaj pravi?
_____________________________
Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho