večer,...vidim da na tej temi res prevladujemo dog loverji, čedalje več nas je. Zame itak vse veste, da sem zadnje čase med poznimi, danes sva s
spet tekla, moram pozdraviti tisti musklfiber od včeraj, pa če tisto, da se klin s klinom zbija res drži, bom jutri ok. Upam samo, da me no bo tako bolelo, da se bom vlekla, do službe.
Zarja, jaz sem tebi že zdavnaj rekla, da bova midve skupaj trepetali, zato pa
ne dobim ne jaz in ne ti, se še usklajujeta, kdaj mora priti.
Lara, lepo romantično večerjico vama želim, jaz sem pa čisto potihem malo fovš
Lučka25, za jutri ti želim uspešno in predvsem nebolečo punkcijo, ter da bo veliko polnih foliklov.
Oktavija, sedaj te sigurno ne boli več trebušček, temveč glava, ko si videla cene materiala, ki ga potrebuješ za prenovo. Kateri del stanovanja pa prenavljata.
Sonček33 in Sonček85, upam da nam bosta jutri lepo sijali, namreč jaz sem zmenjena za popoldanski pir, sem že najdla varuško za kužona, da bo ja za zihr.
Dajamaja, ok samo da imaš eno telefonsko številko. Super, da prideš v petek, a potem za jutri zjutraj držimo pesti, da bo test pozitiven, če mora
že zamujati.
Pikovit, razumem da imaš veliko dela, še sploh ker je vse tik pred zdajci. Če boš utegnila, se je oglasi v petek, lepo te bo spet videti...trezno (a sem žleht, a ne?)
Tassi, čestitke za dobre rezultate, sedaj pa strica poštarja počakamo, potem pa akcija. Torej bomo letos še trepetale s tabo
.
Želvica, hvala za predloge, če si mislila name, ampak jaz shopingiram res redko, sončim pa seveda se, samo sedaj je že senca na balkonu, ko pridem jaz domov. Pa drugo leto spet. Itak mi pa kužon pobere veliko časa. Upam, da si svojega danes orenk pregonila, namreč kondicija vedno prav pride.
Abra, kako nam kaže, še utopično razmišljaš o delu?
Gloria, a si še doma, da te ni ponoči spet kaj presenetilo? Samo preverjam
Gretka, a ti tudi prideš v petek. Kako smo kaj drugače?
Daisy in Mlinčka, pa seveda Cvetka,..na vas računamo v petek.
Blanči, a potem je ciganka dobro vrgla karte. Super, jutri ti pa želim veliko veliko foliklov.
Aha, zdaj prebral, čestitke za bodoče dvojčke...
Shuka, potem uživaš v nosečnosti, lepo. Želim ti veliko sreče.
Pija, srečen začetek postopka, in ta bo ta res zadnji.
Kajsica, kje si mi ti?
Hedi in Noki, lepe pozdravčke vam šestim.
Ajsi, jutri se dobro po snifaj
Ozone in Baci, tudi vama želim na jutrišnjem UZ-ju velike velike folikle.
Zvezdica in Jadrnica, hitro poročat, da me no skrbelo.
Goldy
za dežjem posije sonce, čakaj da ti naša Sonček33 in Sonček85 posvetita.
Žiži, kaj mi boš jutri zjutraj skuhala?
Evo sedaj pa upam, da sem vse obdelala, če sem katero spustila mi prosim naj ne zameri, ampak nas je res veliko. Ampak vse, prav vse lepo pozdravljam. Evo še seznamček sem prestavila na konec, da ga ne bomo jutri iskali, ko toliko dogaja. Zdej grem pa tudi jaz A Kanal gledat, se tipkamo jutri.
L A H K O N O Č K O P R A V V S E M