writing-img

RE: IVF/ ICSI julij, avgust

clock-img

28.08.2008, 10:22

clock-img

obayifo

pencil-img

856

Lučka, lahko samo rečem, da mi je ful žal user posted image

ampak novembra bo pa čist drugač.. pa malo pred božičem bo, vzdušje bo drugačno, jajčka bodo lepo rasla...
glavo pokonc in naprej, november bo tko hitr tukej

clock-img

28.08.2008, 10:32

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

zjutraj je padu prvi snif user posted image  

Abrica, menogona žal še nimam user posted image  ga še ni. jutri spet kličem, upam, da bo. v skrajnem slučaju bo pač menopur, sam to pomeni user posted image  za finance

Pija, super te je bilo videt user posted image  

Blanči, tebe pa nisem videla user posted image  sem bila tam ob ene 6 in 5 minut... no, čakala pa 1 uro user posted image  je ata počasi delal al kaj user posted image  

MLBK, javi, kaj si zvedla! ti držim pesti, da dobiš!

drugi del sledi... danes je kot običajno noro.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

28.08.2008, 10:59

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

lučka hudo mi je za tebe user posted image user posted image

clock-img

28.08.2008, 11:05

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

Špelka, kako si ti?
Sem te pre mal spregledala. Evo, ena user posted image zate.

i belive i can fly....

clock-img

28.08.2008, 11:10

clock-img

jadrnica

pencil-img

452

lučka 25  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - sicer vem, da sedaj ni besed zate, ampka po solzah potem le poskušaj iti pozitivno naprej
, saj veš za dežjem vedno posije sonce

hoj, da se raportiram,
UZ včeri je šel lepo skozi. prvič sem viedela dete user posted image user posted image user posted image user posted image , kar ne moreš verjet, jaz sem kar tam lezala na mizi pa gledala v ekran, sicer pravi G, da ima vse 4 okončine, pa jih jaz zal ne vidm, NS imam pa sedaj 10.09. pri Babnikovi v Dravljah, ostajam doma, ker sem na bruhalnem programuslabostiin glavobolov, leo kajne,

Abrica - no lepo, da imaš apatit, no saj ga moraš imeti, saj boš počai pa že mami postala. mani zaenkrat vsa hrana smrdi...pa tud apetita nimam

ledenka- no lepo da si prava profesionalka -kar lepo naprej pa bo ratal
tolk zaenrat, sem bolj zanič pa grem v posteljo.

držim pesti za vse, verjemte, moje pesti so čudežne, tako da se mi zdi, da bo za martinovo polno nosečk okol po sloveniji hodil, kar čutim user posted image user posted image , večina bo z RR foruma ICSI/IVF user posted image user posted image

clock-img

28.08.2008, 11:23

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

Lučka user posted image user posted image user posted image  žal mi je! November bo tvoj mesec!!! Bomo držale pesti! Zjoči se, pocrkljaj se, potem pa pogumno naprej.

Dajčimajči moj možek praznuje in imamo fešto, pol pa veš da moram bit dobra gostiteljica. Če le uspem, sigurno priletim, kdaj pa predvidevaš da prideš?

Punce vsem najlepša hvala za čestitke ob prvi špikici, ampak si jo nisem dala sama, mi je atek pomagal user posted image

Ledenka tudi tebe je bilo lepo videti, upam, da nama nasednjič uspe še kavica user posted image .

Preživite lep dan!

clock-img

28.08.2008, 11:26

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

je ata počasi delal al kaj user posted image   

Kavo je pil! user posted image

clock-img

28.08.2008, 11:27

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

jadrnica, user posted image user posted image user posted image
Kje pa imaš G? katero?
Sem bila jast tud včeraj na pregleduuser posted image , pa smo bile same nosečke.

i belive i can fly....

clock-img

28.08.2008, 11:29

clock-img

tassi1

pencil-img

1061

lučka:pošiljam ti samo en velik im topel objem!

vsem ostalim pa želim čimlepši dan,ko se boste odločile pa za srečanje nekje na Štajerskem se pa vam pridružimuser posted image user posted image

clock-img

28.08.2008, 11:30

clock-img

martin6

pencil-img

51

Živjo!

Punce full ste vredu, vsak dan vas berem. Me pa zanima koliko zarodkov vstavijo 1, 2, in glede na kaj se odločijo?

clock-img

28.08.2008, 11:32

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Lučka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

28.08.2008, 11:32

clock-img

oktavija

pencil-img

1583

LUČKA zelo mi je žal in kar nimam besed, upajmo da bo novembra bolje...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

clock-img

28.08.2008, 11:37

clock-img

mismis

pencil-img

10486

IZVIRNO SPOROČILO: martin6

Živjo!

Punce full ste vredu, vsak dan vas berem. Me pa zanima koliko zarodkov vstavijo 1, 2, in glede na kaj se odločijo?

Martin,

če se ne motim, po novem zakonu naj bi ženskam do 35. leta vstavljali le po en zarodek, da preprečijo mnogoplodno nosečnost, oz. se lahko zdravnik in pacientka odločita drugače. Od 35. leta dalje, pa vstavljajo po dva zarodka

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

28.08.2008, 11:43

clock-img

lara light

pencil-img

4217

Lučka, soborka moja, žal mi jeuser posted image user posted image user posted image  
Kot pravijo Abra in ostale, gremo naprej v nove boje, mogoče je bila stimulacija prešvoh...vzemita si par dni za vaju. Ko utegnem ti pošljem zs. Drži se.
Res je pa lepo od dr., da te nov. vzame na koncesijo. Zagotovo je tudi njemu žal, da je tak rezultat...poljubček!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

clock-img

28.08.2008, 11:49

clock-img

blanč

pencil-img

3419

lučka 25 - - sicer vem, da sedaj ni besed zate, ampka po solzah potem le poskušaj iti pozitivno naprej

se kar podpišem.
ledenka, si prišla skupaj z svojim dragim ali si bila sama. mal napiš kaj si mela oblečeno, ker te imam na sumuuser posted image

Ja danes je bla pa gužva, pa se atu kljub temu ni mudilo.
Jaz imam v soboto še en UZ, ponedeljek verjetno punkcija. Ata pravi, da je vse uredu. Desni jajčnik poln, na levem so trije. Endometrij 9mm, tako, da vaše navijanje res pomagaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil blanč -- 28.8.2008 11:51:06 >

clock-img

28.08.2008, 11:52

clock-img

blanč

pencil-img

3419

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

je ata počasi delal al kaj user posted image   

Kavo je pil! user posted image

pa sendvič si je zraven prvošuuser posted image

clock-img

28.08.2008, 11:53

clock-img

mismis

pencil-img

10486

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

lučka 25 - - sicer vem, da sedaj ni besed zate, ampka po solzah potem le poskušaj iti pozitivno naprej

se kar podpišem.
ledenka, si prišla skupaj z svojim dragim ali si bila sama. mal napiš kaj si mela oblečeno, ker te imam na sumuuser posted image

Ja danes je bla pa gužva, pa se atu kljub temu ni mudilo.
Jaz imam v soboto še en UZ, ponedeljek verjetno punkcija. Ata pravi, da je vse uredu. Desni jajčnik poln, na levem so trije. Endometrij 9mm, tako, da vaše navijanje res pomagaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image

JEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHH, kakšne lep novičke.
GO Blanči, GO Blanči, GO Blanči

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

28.08.2008, 11:56

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

Blanči navijamo naprej!!!!!!!!! Ne Ledenka ni bila z dragim, kdaj pa si bila ti tam?

A sendvič je tud jedu? Pr men je s šalco od kave šetal!

clock-img

28.08.2008, 12:00

clock-img

blanč

pencil-img

3419

user posted image vrnem naslednji mesec.

clock-img

28.08.2008, 12:03

clock-img

blanč

pencil-img

3419

Jaz sem prišla nekje 15 do 6ih, . Na vrsti sva bila pa nekje ob 6.00. Ko sma šla ven je bila polna čakalnica, sva jo še kar dobro odnesla. Oba sva bila v kavbojkah in zelo, zelo zaspanauser posted image

clock-img

28.08.2008, 12:03

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

blanči, sama sem bila user posted image  oblečeno imam (še vedno user posted image ) bež krilo in rdečo bluzo, pa črno jopco sem imela v rokah in Reškotovo mapco user posted image  pa slučajno sem sedela nasproti Pije, ki je bila pa edina v nulo zrihtana - v kostimčku user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

28.08.2008, 12:04

clock-img

lara light

pencil-img

4217

Bravo Blanč!user posted image  Bova skupaj na punkciji...jaz tudi računam na ponedeljek...v soboto pa se vidiva na UZuser posted image

Pija, jaz ga tudi vedno najdem srkajočega iz skodelice...user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

clock-img

28.08.2008, 12:05

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Jaz sem prišla nekje 15 do 6ih, . Na vrsti sva bila pa nekje ob 6.00. Ko sma šla ven je bila polna čakalnica, sva jo še kar dobro odnesla. Oba sva bila v kavbojkah in zelo, zelo zaspanauser posted image

potem sva se pa ravno zgrešili, ker takrat, ko sem bila jaz, je bil samo en par user posted image  prišla pa sem par minutk čez 6 (in jih slišala, ker sem bila tazadna in ni več mel cajta user posted image )

clock-img

28.08.2008, 12:06

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

lara in blanči user posted image user posted image user posted image  še par špikic, pa bo stopka padla user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.08.2008, 12:07

clock-img

gloria

pencil-img

4900

Jaz samo jokam. žal sporočam, da nisem pridelal nobene jajčne celice, vsi folikli so bili prazni.

...joj Lučka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...drži se....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem