Sčuka, hvala na pozdravih. Ti kar lepo počasi, za nosečniška oblačila. Ma kaj te briga, navleci si nase eno staro raztegnjeno trenerko in greš ven. Kaj te briga kaj bodo ljudje rekli, men je to špansko selo. Ti samo lepo uživaj v vseh nosečniških tegobah srečnica.
Arnejči, arnejči, pa ne bit pesimist že preden se začne kaj dogajat. Punca lepo se pomiri in poišči zadovoljstvo v drugih stvareh ali pa kot si že bila, pojdi malo do bioenergetika, ki te je tako lepo umiril. Lej kot sem zadnjič post napisala, ženske ki se ne obremenjujejo in živijo normalno, pa priporočljivo je veliko smeha in razvedrila imajo v samem postopku več možnosti. Ja saj vem, da je psiha huda stvar, samo najdi si nekaj, kar te bi popolnoma zamotilo in pojdi spontano v postopek.
Tudi ostale smo že doživele svoje neuspehe, izgubile svoje pikice....ampak se ne damo. Me ne npr. sploh ni strah naslednjega postopka in uspeha ali neuspeha, samo malo me je strah spet te hiperce, ker imam določeno enako dozo kot prvič, samo da bo tokrat še dolg postopek. Samo tega me je strah, ker drugače VEM, da bom mamica, če mi prvič ni uspelo, mi bo pa drugič, če drugič ne pa naslednjič. VEM PA DA BOM MAMICA KOT TUDI VSE OSTALE. Punca lej samo obremenjevat se ne pa bo, enim pač uspe prej enim pa kasneje!!!!
Gigi, ti pa ga takole sračkaš. Kar lepo se umiri, popij kakega čajčka, da bomo jutri lahko lapale!!!
Abra a uživaš????
Gretka, kje se skrivaš???? Kdaj si v službi naslednji teden? Jaz grem v torek na izpit in če imaš čas.......
Jaz pa sem bila danes spet malo pridna, sem prekolesarila 20 km (na sobnem seveda) porabila 800 kalorij, pa še malo ostalih vaj za trebuščka. Ma mi nič noče it dol. No morem vam povedati, da mi je včeraj ena kolegica dala nasvet, za domače hujšanje v določen del telesa. Ona je sicer dodatno uporabljala kremo proti celulitu ampak njena kolegica pa ne. No na določen del telesa, si ovijte navadno folijo (to gospodinjsko) na trdo in potem pa se začne telovadba in vam povem, da sem danes folijo skoraj v tuš kabino šla odvijat, tako je teklo na tem delu telesa iz mene. Mislim pa da taka zadeva brez preparatov ne more škodit. No pa še samo to, njena kolegica je spravila 5 cm v 1 mesecu s trebuha, s tem da je vsak dan telovadila okoli pol ure.
No pa še samo to, morem svoje veselje deliti z vami. Moj
se mi je javil in je vse OK. Hvala bogu da sem imela ušesa, ko sem slišala njegov glas. Vam povem, da saj ljubiš svojega partnerja ampak ko je skoz zraven imaš občutek da je pač tam in se lahko zaneseš nanj, ko pa ga ni, no vsaj jaz sem se šele sedaj zavedla, kaj vse mi res pomeni in da je to res moja prava ljubezen mojega življenja. Kaj sem srečna da sem ga vsaj slišala.
no pa sem dovolj nakladala. Lep dan vsem skupaj!