Jutro moje čveke. Že vidim, kako površno berete moje poste, saj sem včeraj lepo napisala, da me ne bo, ker grem na pir. In ker mismis nikoli ne spije samo enega, se je seveda vse skupaj malček zavleklo.
Dobrovoljčica, čestitke za plusek, glede na to, da so ti vstavili dva
bo tale plusek kar realen. Lepo se cartajte, predvsem ti pa želim lepo in mirno nosečnost.
Zarja, ne
ni še. Mogoče danes ali pa jutri, bomo videli.
Žiži, kaj še nič ni bolje, pa sej nikamor ne letiš, takšna si bila nazadnje pred Grčijo. Itak se pa vidimo danes, ti moram CD-jko prinesti.
Oktavija, nič nisem huda, da si novo temo odprla. Mogoče bo pa september tvoj mesec. Ko jo nazadnje Orto2 odprla temo za junij, ji je ravno uspelo zanositi. Držim pestke, da si tudi ti srečka.
Obi van Kenobi, dobro opravi danes. Pa lep avatar imaš. Let the force be with you.
Sonček33 in Sonček85, danes tudi sijata in nam naredita lep dan za srečanje RR-jevk. Ali katera od vaju tudi pride.
Kajsica, ne pozabi, danes mi mroaš nekaj povedati.
Pija, danes je že druga špika, kdaj pa imaš planiran UZ?
Blanči, Cimetove cvetke so pa res za pod mizo valjati. Kako se ti počutiš danes, kaj na trni pred jutrišnjim UZ-jem.
Goldfish, čestitke za tvojega pikeca borca. Jaz bi tudi geslo na z.s., drugače pa držim pesti, da ga boš danes dobila v naročje, ga pestovala in lepo podojila
Želvica, nič rdečega vinčka zame, če ima namen priti bo prišla, mogoče mi zamuja tudi zaradi ciste, ki jo imam, bomo videli, saj je tako ali tako vikend pred nami.
Lara, hvala za kavo, dajmo še kakšno pesmico napisati.
< Sporočilo je popravil mismis -- 29.8.2008 8:35:16 >