Špelka12, lepo da si se nam javila, čeprav s tako žalostno novico.
V tistem trenutku ni bilo RR-jevke, ki ni bila v mislih in dobrih željah s tabo. Kot pa vidim iz tvojih besed, si močna in boš to preživela, čeprav bo vedno ostal strah in grenak spomin. Špelka naša, drži se in vedi, da smo me vedno s teboj.
Žiži, smo včeraj piknik zaključili že ob 20. uri, potem sva bila pa z našim tako lena in nažrta, da sva se samo počila na kavč in gledala en film, kao komedijo. Danes sem pa itak čisto podrta, sem imela ponoči vaje z mojim
, je revež včeraj pojedel preveč kosti in smo driskali čez noč.
Sonček33, jaz sicer nisem nosečka, ampak beli tok je normalen, mislim da je imela moja sestra celotno nosečnost težave s tem. Dobro opravi danes na UZ
Gloria, tebe je pa res lepo videti med nami, te moram pohvaliti si ena redkih nosečk, ki redno sodeluje z nami
Pikovit, lepo se imel na morčku
Abra, potem sta le kupila AS, super, sedaj boš veliko bolj mirno šla skozi to nosečnost
Noki, a tebe pa to tako zdeluje, jah zihr sta dva. Mislim, da je še vsaka, ki je bila nosečka z dvema, imela zelo kmalu slabosti. Držim pestke, da čimprej mine.
Dakec (sponži) kje si, kako si, zdaj te pa že nekaj časa ni bilo tukaj gor med nami. MISS YA
Zvezdica, kako se ti počutiš?
Gita14, če špika je to dober znak, sej počasi se tudi zate približuje datum testa.
Ajsi, kako si ti, si že najdla kakšno jebozovno majčko, da mi boš lahko konkurirala
Hedi, še malo pa boš imela svoj prvi UZ pri mojemu dr. D-ju. Pa prosim brez spogledovanja, da ne bo fovšije z moje strani
Kje ste pa ostale, a še kar počitnikujete: Lučka25, Daisy, Mlinčka, Mala81, Womanpolice, Arneja, Pija76, Pijka74, ok za Kajsico vemo, da je na morju, Sapi, Netka34, ...
Zelo lepo prosim še Anadejko, Vijolic30, Sarasan in darja30, če se nam javijo in povejo, kako so opravile...Sicer sem vas že prestavila med borka za postopek, ampak če je kateri vmes uspelo, jo bom z največjim veseljem preselila med nosečke.