Daaan! Je včeraj spet žurka, ko je tok strani
grem brat
Mišmiš hvala, sem še kar blesava, pa se na vsako besedo že raznežim
Pija, sej veš, da sem jaz k polna luna, tale otroček je pa čist špičast
bo bolj mojemu podoben, če se ne bo dost spremenu
Ti si pa spet ful pridna, že navsezgodaj, samo ne mi reči, da si zdaj kot žena še bolj
Gloria, bom počakala na izvide DHT, pol bom pa vidla. Če bo tko, kot zdaj, ne bom, ker izvidi res ne bi mogli bit boljši. NS je 1,18 in mi je na leta popravila rezultat za 15x - iz 1:207 na 1:3148. Na krivulji je ta rezultat čisto na začetku, bolje ne bi mogel bit. Sem si pa za vsak slučaj to plačala, da imam za AC še vedno možnost, drugače bi mi tudi že NS lahko na napotnico pripadala.
Gretka
Blanč, lepo jo pozdravi in ji povej, da ful navijamo, da tečke še dolgo ne bo vidla!
Jaz bi tut eno, ki bi mi prišla likat, pliiis
sem že razmišljala, če čem likalni servis poklicat
to je pa edina stvar, ki je moj ne počne. Raje kr zmečkano obleče. Pozimi sploh ni panike, ker vse v sušilcu sušim, pa ni nč zmečkano, zdej je pa tega vseeno več. Sem pa včeraj jaz tut ene 15 min, pa sem že imela dost
Mišmiš, kaj se pa s tabo dogaja?? Polovnega bi delila??? Res, da je Gigi fajn punca, samo pol pa polovni že ni tok greha vreden, če si ga že pripravljena delit
če pomislim, kako si na dr. D-ja ljubosumna
Gigi, pa ja res nisi odpovedala?
A ti unga smajlija, ki po riti tepe prlimam?
Sicer smo pa mi tuki na boljšem, ker nas ne zapuščaš
Pija, ko jaz kuham nisem na RR, zdaj vidim, da je kar dobro
sicer pa zdaj sploh ne prenesem vonja, ko se kaj kuha. Se mi kar vse obrača in mi zato nč ne paše jest, lačna pa ful... zato sva skoz v gostilni, zdaj sem se pa tudi tega že naveličala ...
Zvezdica, burek pa danes ne pride več v poštev?
Jaz sem imela na začetku to manijo, da bi samo mleto meso jedla, omako bolognese
hm, mogoče bi pa celo to pasalo. Eh, kuhala ne bom, že ko sem pomislila, se mi je začelo obračati po vonju pražene čebule..
Hedi, držim pesti, da bo na uz
ali še bolje