writing-img

RE: IVF/ ICSI julij, avgust

clock-img

18.07.2008, 11:21

clock-img

hedviga

pencil-img

1979

O Abra, točn vem kako se počutiš..user posted image  Ampak to je zgleda tut vreme... A ti si zdej doma na bolovanju?

clock-img

18.07.2008, 11:25

clock-img

Abra

pencil-img

2567

Hedi, doma kao delam. Storilnost takorekoč na nuli. Kak dan mi še uspe, večina pa ne. Res upam, da je za vse krivo vreme. Ker se slabše počutim, kot sem se v pretklih tednih, danes je pa 13. in bi morala počasi začet prekipevat od energije. Vsaj tko povsod radi pišejo ... al pa je to samo tolažba, da bo slej ko prej boljš user posted image

clock-img

18.07.2008, 11:29

clock-img

gloria

pencil-img

4900

.....včeri sem bila tolk utrujena da se mi ni dal prižigat rr.....zjutri ob osmih sem dala kri,potem spila tisto sladko vodo,ob 9 pa spet kri....potem sem čakala na izvide do 12....z izvidi sem šla do gin.kje mi je potrdil da mam nosečniški sladkor in da je zaradi tega več plodovnice ter napotil diebetologu....jaz sem takoj klicala dr.Zorkotovo ki me je takoj sprejela(ful prijazna zdravnica) in ob 13 sem že ležala prikopčana na EKG...pol je sledilo še velik preiskav in je bilo vse ok.....na to je zaključla da pridem v ponedeljek zjutraj še na en test z glukozo ter neko iglicouser posted image ki traja 3 ure...po tem bo pa vidla kaj bo(dieta,ali pa tablete)....je pa glih na meji sladkor tak da upam da bo vse ok.....zboli dosti nosečnic in po porodu ponavadi zgine....
.... sem glih včeri rekla jaz sam da še tega pikeca rodim in da je zdrav pa ne rabim nič več.....

....zdejle grem pa brat kaj ste načvekale....

clock-img

18.07.2008, 11:31

clock-img

hedviga

pencil-img

1979

Jah, se mi zdi, da je pri tebi prišlo z malo zamude. sej na začetku nisi imela nobenih posebnih znakov a ne?
Sprašujem, ker  si morm en red narest. Navajena sem skos letat okoli in služba itd, zdej pa nekak sploh ne vem kaj bi s sabo počela doma. Ampak pospravljat , likat...itd se mi pa ne da. Se mi zdi, da sem od tega še bolj tečna. user posted image user posted image

clock-img

18.07.2008, 11:38

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Ojla pupe moje!
Kako ste?
tale dež nam dovoljuje, da zjutraj malo podaljšamo spanec. No tiste, ki smo doma. Kljub temu sem jaz vstala že ob 7h, ker se mi je sanjalo, da sem imela splav in sem se zbudila ob 5h vsa preč..in nisem upala it na WC. Kar  tresla sem se in erazmišljala, kako bom zagledala rdeč flek na hlačkah. Groza.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

18.07.2008, 11:41

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

gloria - držim pesti, da ostane na meji al se pa zniža...Ti pa imaš res veliko skrbi v nosečnosti. še dobro, da dete pride na svet že tako kmalu.

gigi - netka je doma...utrujena , a vesela, ker je s svojimi... nima intreneta, vas pa lepo pozdravlja in se zahavljuje za lepe želje.

clock-img

18.07.2008, 11:48

clock-img

gloria

pencil-img

4900

sonček 33 ja nosečnice mamo pa res hecne sanje....in takrat tud več sanjamouser posted image ...glede hrane se res ni trba preveč obremenjevati....tako kot so napisale ostaleuser posted image user posted image user posted image
gita kak si user posted image user posted image user posted image
linda 25 user posted image user posted image user posted image user posted image
gigi hvala kaj misliš na mene.....tale poljubček za to slabo vreme je pa prav pasaluser posted image user posted image
Abra da ti pokošena trava smrdi to prvič slišimuser posted image
mismis da bi znal voziček sam peljat otroke v vrtec bi bilo pa fajnuser posted image

....se beremo kasneje grem kaj koristnega nardit....ampak se mi itak nič ne da....

clock-img

18.07.2008, 11:49

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

gloria, ko sva že pri hrani - kaj boš danes kuhala? zbiram ideje?

clock-img

18.07.2008, 11:56

clock-img

nokes

pencil-img

1441

joj, ne o hrani, sonček1! že zdajle sanjam o pizzi, ki si jo bom privoščila skupaj s hedi (vsaka svojo, se razume), pa sam šodr bi jedla. najrajš 10 v pol s kajmakom. user posted image

nokes

clock-img

18.07.2008, 11:59

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Tkole je nokes - zdaj sem jaz že iz ta hudega ven - beri: ne bruham več, slabo mi je pa le še ob časno - in začelo se je nažiranje. Ne da bi jaz kar vse jedla, kje pa, mi pa pašejo stvari, ki jih doma ni. Itak.

clock-img

18.07.2008, 12:01

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Kako lepo cela stran samih nosečkuser posted image user posted image user posted image

se moram tudi jaz uvaliti zraven, mogoče mi pa na tak način rata...

Hedi in Noki, pizza bo seveda, kako pa naj drugače spijem tiste ogromne količine alkotauser posted image user posted image user posted image

Gloria, ja naš vedno pravi, da bo kupil tak voziček, ki zna sam otroke v vrtec peljati in mu pir iz hladilnika prinesti. Glede na to, da mi2 še nisva niti noseča imava možnost, da ga do takrat že izumijouser posted image

Abra,  zgleda, da imaš ti res zapoznele znake, sej veš utrujenost, pa vonj, pa hrana...upam, da tudi to čimprej mine. A v 13. tednu si že user posted image user posted image

Sonček33, hvala za informacije o Netki, sem se že spraševala kaj je z njo, ona je pa res uboga revca

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

18.07.2008, 12:03

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Hedi, a boš danes oblekla jebozovno majčko, sedaj ko mi lahko konkuriraš user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

clock-img

18.07.2008, 12:10

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

Pozdravček nosečkam in vsem ki boste to tudi kmalu postale.

Kar od tle štartam notr, nimam časa nazaj brat.

Grety pejt lulat!!!!

clock-img

18.07.2008, 12:13

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Pija oj! A si kej pridna?
Dej povej, kaj boš danes kuhala?

Gretka - lulat te tišči!!!!!

clock-img

18.07.2008, 12:20

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

O Sonček, danes je pa meni slabo kot da sem nosečka, tko da tle še nekaj naredim in grem domov! Pojma še nimam kaj bi kuhala, jaz bi meska danes jedla, a maš kako idejo? Ah vem kremenatelčke, pa solato in pečen krompirček, pol greva pa na morje.........je je je

clock-img

18.07.2008, 12:24

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Pija slabosti...pa saj vedno obstaja možnost da si .... Morje? Jupi. Spet bosta uživala sto na uro.

clock-img

18.07.2008, 12:27

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Pija a pol tebe dans ne bo v Kongo user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

18.07.2008, 12:29

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Miška evo sem se še jst mal uvalila med nosečke (možno, da je tud Pija user posted image ). Mogoče se pa še naju kej prime user posted image

Noki žal sem v službici. Bom po radiju gledala user posted image

clock-img

18.07.2008, 12:32

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Ja če je Pija nosečka, potem ga je morala pa glih med honeymoon narediti user posted image user posted image

Pija, kdaj bi pa morala tvoja user posted image    NE pridet

Važno je, da si zraven!"

clock-img

18.07.2008, 12:33

clock-img

mismis

pencil-img

10486

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Miška evo sem se še jst mal uvalila med nosečke (možno, da je tud Pija user posted image ). Mogoče se pa še naju kej prime user posted image

pa če nisva medve največja optimista na tem forumu

Važno je, da si zraven!"

clock-img

18.07.2008, 12:42

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

Sonček pr men ni bojazni da bi naravno lahk ratalo - je nemogoče edin če un o brezmadežni kaj drži user posted image

user posted image  prišla že po honeymoonu tko da ni blo nič, zdaj je glih dobr vrata zaprla.

Kdaj ste zmenjene danes?

Na morje samo čez vikend...

clock-img

18.07.2008, 12:42

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

pa če nisva medve največja optimista na tem forumu

itak da sta

clock-img

18.07.2008, 12:56

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Pija pustmo se presenetit user posted image . Nikoli ne reci nikoli. 007. My name in Gigi Žiži Gigi user posted image  user posted image  user posted image .

Zmenkarije so v Kongu v Savljah od 16.30 naprej. Napotki so ene 2 str nazaj, čeprav predvidevam, da veš kje je to.

Miška itaq itaq, da sva. Sej morva bit. Kam pa pridemo brez domišljija? user posted image

clock-img

18.07.2008, 12:58

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Miška itaq itaq, da sva. Sej morva bit. Kam pa pridemo brez domišljija? user posted image

u Honduras, Žiži Cime Gigi

Važno je, da si zraven!"

clock-img

18.07.2008, 12:59

clock-img

mismis

pencil-img

10486

A Linda se pa še ni nič javila???

LINDAAAAAAAAAAAAAAAAAA, kje si?

Važno je, da si zraven!"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem