Holja,
draga druzba, sem vam hotla ze napisat, kako sem z Reškom zmenjena za postopek v avgustu (no saj še vedno sem - 3 runda , samoplačniška, ker je letos že en bil na koncesijo).
Pa naredim danes test in se mi zdi, da je pozitiven
, mi zamuja tečka rdečka ze en teden, ampak saj veste kako je to, od teh hormonov pr men vse zmešan, cikel se mi je kr potegnu čez 30 dni, pa pol kr rečeš, ja se je pač še mal podaljšal. Tako da zaenkrat sem nosečka, prilagam sliko testa v mojem albumu in prosim za komentar, kaj pravte, al je to to (črtici sta dve) se kar veselim , ker je to pravi čudez vam rečem. Drzim pesti, da je vse ok, Pa še to: prsi oz. bradavice me bolijo tako da je kar malo neprijetno, tako da je to še dodaten znak...čist sem iz sebe...po dveh neuspelih postopkih pa takole natur......očitno gre tudi tako.......
res imam mal zmešane občutke...grem v ponedeljek v adrialab na test pa da vidno , ampak pol pa ze popoldne liem na dopust....takoo da ne vem al naj kaj kličem mojo ginek ali ne......sedaj pa res nisem pričakovala.....no
sem res presrečna
pozdrav vsem , se posebej stari gardi RR
pa Mismis ki se vedno takole pridno ureja seznam, pa Sayuri za prekrasna soncka, res sta cortkana, pa seveda naši Abri, Oktaviji , Zlati ribici, Kajsici, Grethy....vse prav lepo pozdravljam, sem bila bol bralna kot pisalna v času ko nisem v postopku