Daaan! Z vremenom se je dobro začelo, ko bi se le tudi novice tuki popravile.
Gretka, močno upam, da se bo danes zgodil čudež!
Shuka ti si si nardila kar dolgo pavzo, najbrž je kar prav tako. Kdaj spet štartaš?
Lučka, žal pri Reškotu ni tok od zvezd odvisno, kot od zavarovalnice
če ima malo postopkov, je njegova logika kar razumljiva. Lani jih je imel dovolj, pa ni blo nobeni treba plačat, jaz sem imela res srečo, da sem ravno v tak čas padla.
marjetka cvetka, welcome back
za tri cikluse so ti že odgovorile.
Gigi, kaj vse sem že naštudirala
sej ne vem, če mi je sploh še k dohtarjem treba hodit. Danes se mi je sanjalo, da sem se odpovedala vsem nadaljnim uz
Moj me je pa včeraj vprašal, če mislim it kam predavat, ko sem mu razložila vse, kar sem včeraj naštudirala in v čem mislim, da je problem
Zdaj pa nisi več slamnata vdova
je blo včeraj ziher luštno
Mišmiš, ti si mi pa že 2x fantka napovedala
Mam jaz tu tak filing, al pa zato, ker mu mulc pravim - otroček je m. spola, pa mi je pol čudno reči pupa
sicer mi je pred leti, na začetku faksa nekdo naredil horoskop, kjer mi je napovedal, da bom imela težave z otroci (jaz sem takrat bolj mislila na to, da moram met oranh kontracepcijo
) in da bo rojen en, ženskega spola ... zdaj pa, da vidimo
Se trudim ne preveč študirat, a grem težko iz svoje kože ... včasih res ni fajn, če si tak firbec in hočeš vsemu prit do dna.
Kako je blo včeraj, ste nečaka fajn zapili?
Dajamaja, bravo za dopust! Se boste zdaj že kar selili? A net so vam tam že priklopli, da ne boš tko, kot Gretka, toliko časa brez
Za kikirikije sem pa jaz vedla
to so že tko najbolj alergene zadeve.
Gigi se pridružujem v delovni dobi
razen v zadnjem času, bom pa bankrotirala, če bo šlo tko naprej