Ojla ojla ojla
evo mene, danes sem sama doma, je šel naš na dirko v Ilirsko, pa vam prec povem, da paše. Zjutraj sem šla na daljši sprehod z
, potem pod tuš in smuk nazaj v posteljo, mislim, da mi ni potrebno poudarjati, kaj je nato sledilo
Zvezdica, tebi moram najprej odgovoriti, ne nisem jezna, zakaj bi tudi bila, kar je res, je res
Hedi, za kavo z mano imaš še točno 5 dni časa, čez vikend imava nek rojstni dan v planu, potem v nedeljo pakiranje, v ponedeljek zjutraj pa smuk na morčka
Gloria, pozdravčke tudi tebi
Konina, hvala še enkrat za odgovor.
Žiži, je zgleda, da je faza zavijanja minila, hvala bogu. Me veseli, da se se lepo imela na obletnici, takšne in drugačen sprostitve so zelo pomembne in nam oljašajo življenje
Pikovit, pa dobro gdje si ti, na prejšnji temi si napisala, da se vrneš 23.7. danes smo 27.7. o tebi pa še ne duha in sluha. Javi se...
Noki, kako si mi ti, a so slabosti kaj popustile?
Abra, kje si ti?
Ajsi, tebi sem itak že na zs napisala
Sonček85, zanimivo, danes ko nisi prijavljena, tudi jaz ne vidim tvojega avatarja in vse ostalo, kar običajno vidim.
vsem ostalim pa želim prav lep dan, ki se nam že kaže potem, ko so črni oblaki zapustili našo pokrajino. Zdej pa hitro jest in na balkon, dokler je še kaj sonca, da ulovim še malo braon boje