writing-img

RE: Predlog za lahko poletno torto?

clock-img

30.06.2008, 21:38

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kokakola

Jogurtova torta brez pecenja 

Dobro se slisi in vidi :).

clock-img

01.07.2008, 08:10

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Mene zdaj samo še nekaj tehničnega zanima: recimo, ko pravijo, da biskvit pustič v modelu in potem najprej torto "gradiš" po obodu in potem daš v hladilnik, da se pač poveže in strdi - kako potem torto preložiti na normalen pladenj ali ostane kar na dnu pekača, ko pač obod vzameš stran? Kako pa naj potem režem, če imam rostfrejev pekač? Se bo poškodoval.

clock-img

01.07.2008, 08:24

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Mene zdaj samo še nekaj tehničnega zanima: recimo, ko pravijo, da biskvit pustič v modelu in potem najprej torto "gradiš" po obodu in potem daš v hladilnik, da se pač poveže in strdi - kako potem torto preložiti na normalen pladenj ali ostane kar na dnu pekača, ko pač obod vzameš stran? Kako pa naj potem režem, če imam rostfrejev pekač? Se bo poškodoval.

Spodaj daj peki papir in bos brez problema prestavila torto in poteknila stran se papir.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

01.07.2008, 08:26

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Spodaj daj peki papir in bos brez problema prestavila torto in poteknila stran se papir.

O, pa ti si biser user posted image  Hvala. Priznam, da se ne bi spomnila user posted image

clock-img

05.07.2008, 11:41

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Samo da poročam. TOrta je bila fenomenalna. Pojedli vse.

clock-img

05.07.2008, 17:10

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Super!user posted image
Jaz jo bom pa jutri pekla, ker se mi je frendica z svojim napovedala za jutri zvečer oz. v poned. in sta taka sladkosneda, upam, da mi ratauser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

11.07.2008, 08:29

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Jaz jo bom danes delala že drugič. Ker prvič je zmanjkala v sekundi. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

11.07.2008, 10:20

clock-img

Saša27

pencil-img

1387

Ufff, kako ti verjamemuser posted image , sem jo jaz naredila včeraj, pa je bil enak rezultatuser posted image

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem