writing-img

"Preskakovanje" srca

clock-img

01.07.2008, 11:12

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Meni se v zadnjem mesecu zgodi večkrat na dan, da mi srce "preskoči" Tako za enih 5-10 sekund, namesto, da bi imel ritem ba-bum, ba-bum, im ba-.......bum. O.K., vem, da je treba do dohtarja, ga že kličem, samo ne dobim, ampak me samo zanima, če se je še komu dogajalo kaj podobnega in kaj so potem odkrili?

clock-img

01.07.2008, 11:17

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

hmmm..... men se to veckrat dogaja.... pa nisem dala neke posebne pozornosti na to!?

clock-img

01.07.2008, 11:18

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

hmmm..... men se to veckrat dogaja.... pa nisem dala neke posebne pozornosti na to!?

Kaj pa vem no, meni se zdaj to dogaja vsak dan, parkrat na dan, pa mi je ful neprijetno. ne vem, kar ustrašim se user posted image

clock-img

01.07.2008, 11:19

clock-img

muki1

pencil-img

7193

a ni to srčna aritmija user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

01.07.2008, 11:22

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

a ni to srčna aritmija user posted image

nekaj takega. Samo jaz nisem tega nikoli imela, to se mi je zdaj pojavilo. A je to tudi možno?

clock-img

01.07.2008, 11:22

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Potem imaš probleme z aritmijo srca. Kaj pa pritisk, ti tudi niha? Odpravi se k zdravniku, da ti posname EKG, drugega ti ne znam svetovati. Pa malo si beleži, kdaj srce zgubi ritem. Je to ob določenem naporu, ob stresni situaciji, na določene ure, ...

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

01.07.2008, 11:24

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Volga, je*ba*t ga, leta so tu. user posted image

Hec, samo pojma pa nimam, kaj bi to bilo. Meni kvečjemu na momente hitreje bije, kar razbija, kaj takega pa se mi še ni zgodilo.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

01.07.2008, 11:25

clock-img

Anonimen

Jaz imam to ze 12 let. Zacelo se je z aritmijo, potem s tahikardijo, zdaj imam pa uradno diagnozo ventrikularne motnje ritma. Skratka, meni srce dela cisto po svoje, nevarno je pa to ob naporu baje, ceprav kardiolog v KC bistveno manj komplicira in zganja paniko kot kardiolog na pediatricni.

Lahko je pa aritmija cisto nenevarna, odvisno je samo, kaj se ti se zraven pojavlja oz. kaj je ob naporu.

clock-img

01.07.2008, 11:32

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

ceprav kardiolog v KC bistveno manj komplicira

ja men so rekli, da ni nic nenormalnega..

jaz se ne sekiram, ker se mi zdi da nimam nekih velikih tezav.. se mi pa vcasih res zgodi ce sem kej zivcna al pa ce mam full adrenalina v seb npr, da mi zacne razbijat k zmesan in ostanem brez sape... ampak tud to pomoje ni nic nenormalnega...

ce vprasas mene volga, je tud to mozno, da se ti je to zdej sele pojavlo.. cist mozno.. vseen pa se pejd raj k dohtarju pogledat da bos ziher..

je pa res verjetno pr men tud dost s pritiskom pogojeno.. ker mam full nizkega in pol zjebe ce mi zraste.. mam ta visok pritisk 100, ta spoden 60, pulz mam pa obicajno med 100 in 110.. nekje vmes..

clock-img

01.07.2008, 11:34

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

Jaz imam to ze 12 let. Zacelo se je z aritmijo, potem s tahikardijo, zdaj imam pa uradno diagnozo ventrikularne motnje ritma. Skratka, meni srce dela cisto po svoje, nevarno je pa to ob naporu baje, ceprav kardiolog v KC bistveno manj komplicira in zganja paniko kot kardiolog na pediatricni.

Lahko je pa aritmija cisto nenevarna, odvisno je samo, kaj se ti se zraven pojavlja oz. kaj je ob naporu.

Ob naporu, recimo med tekom, sploh ne vem, če se mi to dogaja. Se mi takrat, ko sem mirna, umirjena, sproščena, recimo zdajle v službi. ALi pa doma v postelji, ko ležim in gledam TV. Ampak takrat sem verjetno samo bolj pozorna, morda se mi to tudi vmes dogaja user posted image  POjma nimam, bom pa šla h dohtarju, zagotovo, ker me skrbi. Aja, pritisk je pa čisto normalen, zdaj če mi niha, apa tudi ne vem. Bo treba res en orng servis nardit.

clock-img

01.07.2008, 11:39

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Bo treba res en orng servis nardit.

Ja kr dej.user posted image  Ampak sej bos vidla da bo vse ok... zdej je to zate neki novga in neznanga...

clock-img

01.07.2008, 11:40

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Aja je pa res da takrat ko mirujes bl cutis srce. To je pa tud normalno.

clock-img

01.07.2008, 11:41

clock-img

Udb

pencil-img

5380

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Meni se v zadnjem mesecu zgodi večkrat na dan, da mi srce "preskoči" Tako za enih 5-10 sekund, namesto, da bi imel ritem ba-bum, ba-bum, im ba-.......bum. O.K., vem, da je treba do dohtarja, ga že kličem, samo ne dobim, ampak me samo zanima, če se je še komu dogajalo kaj podobnega in kaj so potem odkrili?

Evo. Jaz sem isti primerek. Sem šla do dr., mi je poslušala, pol mi je nardila še EKG. Vse je bilo normalno. Rekla je da so to neke palpitacije, povezane s STRESOM. In da ni nič hudega - še.

clock-img

01.07.2008, 11:57

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Udb

Evo. Jaz sem isti primerek. Sem šla do dr., mi je poslušala, pol mi je nardila še EKG. Vse je bilo normalno. Rekla je da so to neke palpitacije, povezane s STRESOM. In da ni nič hudega - še.

Aha, O.K., si me pomirila.

clock-img

01.07.2008, 12:18

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ja, Volga, meni se je to dogajalo. Pa občutek utesnejnosti oz. občutek, da imam srce nekje v grlu, ne kjer bi moralo biti. Pa tudi občutek sem imela, kot da moram lovit zrak. Šla sem k splošnemu, se mi je skoraj režal v faco (nič hecnega), začuda me je dal na EKG, vse OK, izmeril mi je kisik v krvi ter pritisk, vse normalno. Nekje sem slišala, da se temu reče "napadi panike"user posted image , samo ne vem, kakšne, ker meni se je tudi dogajalo čisto tako, ko sem bila najbolj umirjena, kot tebi, v službi ali pa doma, ko sem že ležala. Stanje je sedaj boljše, par mesecev nazaj pa se mi je skoraj vsak dan to dogajalo. Smejali so se mi pa itak vsi.

clock-img

01.07.2008, 12:20

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Smejali so se mi pa itak vsi.

banda user posted image

clock-img

01.07.2008, 12:33

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Meni so se aritmije pojavile pred 2 letoma. Bila pri zdravniku zaradi tega, pa je reku, da je vse ok. Bila vmes na vsaj 2 operacijah, kjer so tudi kardiologi zaznali aritmije in niso posvečali pozornosti, pravtako sem bila vmes že na nekaj pregledih (ne zaradi srca) in so tudi ostali zdravniki in ginekologi zaznali aritmijo, pa spet nobene panike. Vsi mi samo rečejo a vam pa srček kdaj pa kdaj skačeuser posted image . Pa rečem ja in oni tiho ali pa nič hudega. Kaj češ pol, se naučiš živet s temuser posted image .

Pred 2 mesecema pa mi je srce nenormalno pospešeno bilo, razbijalo kot tempirana bomba. Najbolj, ko sem počivala, napora v teh mesecih pa itak nisem imela. No takrat pa mi je zdravnik predlagal povečanje kalcija in magnezija, zdaj mam spet normalen srčekuser posted image , razen aritmij, ki so še vedno prisotne.

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 1.7.2008 12:34:50 >

clock-img

01.07.2008, 12:34

clock-img

Volga

pencil-img

9346

No takrat pa mi je zdravnik predlagal povečanje kalcija in magnezija, zdaj mam spet normalen srček

zanivimo. Se pravi kakšna šumečka ne bi bila odveč.

clock-img

01.07.2008, 12:36

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

No takrat pa mi je zdravnik predlagal povečanje kalcija in magnezija, zdaj mam spet normalen srček

zanivimo. Se pravi kakšna šumečka ne bi bila odveč.

To mi je svetoval zato, ker je srce ena velika mišica. Jaz pa sem zaradi protiteles jemala ene tablete, ki so mi kalcij še dodatno odžirale. Pa že itak kravjih mlečnih izdelkov ne jem. Pri aritmijah pa tole ne pomaga, saj pravim, da so še ostale. Ne vem, probaš lahkouser posted image

clock-img

01.07.2008, 12:39

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Smejali so se mi pa itak vsi.

banda user posted image

Ja, a ne de. Kot da se mi pa ne more nič resnega zgodit, če še 3 nimam spredaj. Ah, saj mogoče če ne bi bila noseča, tudi sama ne bi šla do dr., zdaj pa sem si rekla, ziher je ziher.

clock-img

01.07.2008, 12:40

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ma najhujše je pa to, ko ti sploh ne povejo, zakaj bi tako bilo oz. kaj bi lahko bilo. No, še dobro da si tole odprla Volga, vsaj nekaj več vem, brez svojega dr.

clock-img

01.07.2008, 13:09

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Kaj, pa, če bi sama spremljala svoj utrip srca z uro Polar ali temu podobno?

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

01.07.2008, 13:10

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: cmokec

A to tudi obstaja? To so tiste ure za športnike? To misliš? Samo to je ful drago, a ni?

clock-img

01.07.2008, 13:14

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

A to tudi obstaja? To so tiste ure za športnike? To misliš? Samo to je ful drago, a ni?

So ful dobre ure. Mi smo jo kupili našemu očetu. Pa ni niti tak draga. Meni se zdi, da smo dali nekje 20 starih jurjev.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

01.07.2008, 13:35

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

So ful dobre ure. Mi smo jo kupili našemu očetu. Pa ni niti tak draga. Meni se zdi, da smo dali nekje 20 starih jurjev.

Misliš, da bi bilo kaj takega v redu? http://www.bestshop.si/index.php?str=product&prodid=1156

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem