Punce, kje ste vse, zdaj pa očitno res dokončno zamira tale tema, še Sazi se ne javi več
.
OJEJ, sem pa res popolnoma neresna. SO me tele solzice malo spodbodle, da nisem samo namenjena k pisanju, mapak dejansko kaj napišem.
Jer.za - lepo je brati, kako uživate in kako ste/so vsi zadovoljni z vašima pridnima puncama. Tudi jaz bi bila v oblakih.
tinkatonka, kako pa je kratke počitnice preživel Anej? Verjamem, da te je stiskalo. Bi mene ob takem upro ob odhodu tudi. Upam, da tega ne doživim. AMpak bo kakor bo - januarja grejo na zimovanje od ponedeljka do petka. Že zdaj ve, da gre. Se (še) nič kaj dosti ne pritožuje, ampak vem, da ga bo žrlo. Amapak saj bo fant takrat star že skoraj 6 let. Bo pa ja lepo se imel s sovrstniki na počitnicah. Zagotovo pa bo stresno - saj je nekaj novega, pa vse je đše vedno precej mami,mami.
Pri nas je bil september zelo pester. Začetek vrtca, pa vsi roditeljski in izbiranje in sestankovanje na temo vseh dodatnih aktivnosi in potem začetek le-teh... Ko smo se ulovili - ni nekega hudega prersinga - 1x na teden imata oba telovadbo v šoli - v Zarjini skupini smo prisotni tudi starši, imata pa ob isti uri v sosednjih telovadnicah, tako da je ful fajn, pa še oba uživata. 1x na teden pa Lev hodi na tečaj plavanja v Atlantis, pa se greva še z Zarjo zraven namakat, da po učenju lahko Lev še malo počofota z nama. Smo imeli ta tedn prvič in je bilo res fajn. <Oba sta ful uživala. Upam, da se poleg vsega užitkarjenja Lev nauči plavat.
No, ko so se končno ujeli, pa so doma zboleli vsi - razen mene. So popadali dol na 2 dni. Najprej vročina 1 večer, potem pa bruhanje brez vročine. Zarja se je pobrala v enem dnevu, Lev je potreboval skoraj 5 dni, najbolj pa je pobralo moža, za katerega se sploh ne spomnim, da bi bil že kdaj tako bolan. ponavadi je v enem dnevu dober, zdaj ga je pa čisto zdelalao.
Razen zadnjih 10 dni, ko sem se bolj kot s čim drugim ukvarjala z nego domačih, sem pridno tekla. Bo kmalu (pol) maraton. Pojma nimam, kako mi bo šlo, saj treninge še vedno držim tam nekje okoli 7 km - za več si ne vzamem časa, trenutno pa tudi energije nimam.
Bila sem na 2-dnevni konferenci v Portorožu (spat sem šla v Izolo) in so doma lepo preživeli brez mene - no, v petek so pa itak prišli za mano vIzolo in smo se še vsi kopali in nasploh imeli fajn.
Tudi nekaj orientacijskih tekem sem dala čez v tem času in bila precej uspešna. Se drugo leto selim v malo težjo kategorijo.
Srečanje..., kdaj, kje????
Glede na slabo vreme v prihajajočih dneh imaš najbrž v mislih večerno varianto. Upam, da se jutri zmenim, kdaj se dobim s puncami, ki se vidimo le 3-4x na leto, pa bi se potem za točen datum dogovarjala, dase slučajno ne pokrije. Javim jutri, če kaj izvem.
Pa naj tinkatonka napiše, kdaj imajo sploh čas - predvsem ursa_p/k
pa lep pozdrav vsem