writing-img

Maribor - kočevje

clock-img

25.02.2005, 12:13

clock-img

Anonimen

Od Lj do kočevja imaš vse označeno. Nimaš kaj zgrešit. In cesta je prav lepa...ni avtocesta, boš pa priča najlepši zimski idili :)- Bo kmalu že blizu metra snega.:)-

Od Lj do ribnice je 45km, od Ribnice do Kočevja še 16km.

clock-img

25.02.2005, 12:15

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Kristina a ni laži če greš kr direkt iz MB pa nč skoz LJ?

clock-img

25.02.2005, 12:21

clock-img

Anonimen

Na Ljubljansko obvoznico morš it. In na Rudniku dol..izvoz Kočevje. Potem mimo Škofljice...itd.

clock-img

25.02.2005, 12:25

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Ja ja sej to vem, ampak baje je ena pot bliži, da ni treba skoz LJ!?

clock-img

25.02.2005, 12:39

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Ne, pri nas ne bo tega problema, ker bo kužek imel svojo košarico kar v naši spalnici ali pa predsobi.Da mu ne bo dolgčas, bo verjetno kar v spalnici.

Pa še nekaj sem se zdaj spomnila. Ko sem dobila svojo prvo psičko(oz. oba z očetom), je on prvo noč spal pri psički v kuhinji. Si je na stolih naredil ležišče, ker se je bal, da ji ne bo dolgčas. Kaj takega pa ne doživiš ravno najbolj pri njem.:)-:)-:)-:)-:)-

LP,
Mojca:rozica:

clock-img

25.02.2005, 16:00

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Ola Mojca

Ko sem jaz dobila malo psičko, sem ji postlala na balkonu (v blik - je zastekljen) in ji poleg dala še eno "vekerco" - uro, ki tiktaka. Sem brala, da jih pomirja, ker mislijo da je mamičino srce.

No, pa sem jo vseeno hodila gledat vsake toliko, ker je bila čudno tiho. Prve noči psički radi jokajo, ker so sami:(( Bogi.... No balkon pa je 4 metre od moje sobe.

clock-img

25.02.2005, 20:28

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Jaz je ne bi dala na balkon, ker je kar precej mrzlo(pa je tudi zastekljeno, ampak pol tako tako). Saj vem, da so psi navajeni bit tudi zunaj, ampak se mi smili.

LP,
Mojca:rozica:

clock-img

25.02.2005, 20:30

clock-img

Anonimen

Ja, daj ji kakšno uro, ki tiktaka:) Sem prebrala v Lordu enkrat;)

clock-img

25.02.2005, 20:37

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Ko sem jo jaz dobila je bilo poletje:zmeden: Moja kmečka logika, da tak kao veš o čem govorim:)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem