writing-img

RE: bo fantek ali punčka

clock-img

21.10.2008, 11:36

clock-img

čipka

pencil-img

1652

tale koledarček kitajski+angleški pri meni ne drži...bi mogla meti po tem koledarju fantka pa imam punčko.user posted image

clock-img

21.10.2008, 12:43

clock-img

poli*

pencil-img

2407

meni po vseh koledarčkih piše, da bo user posted image , zadnje tedne mi vse tetke napovedujejo user posted image  (glede na obliko trebuha, ki je vsak dan drugačna user posted image ).
Se mi zdi, da jaz še najmanj vem- vsi drugi me prepričujejo, da bo sigurno to oz. to...

sem pa preverila kitajski za nekaj znank in je pri vseh držal!

clock-img

21.10.2008, 12:59

clock-img

mafi

pencil-img

4506

user posted image user posted image pri meni sploh ne drži. fulan 1 in 2.
punce boste vidle ko pridejo ven važn da so user posted image zdravi

clock-img

22.10.2008, 10:33

clock-img

hedviga

pencil-img

1979

Jaz imam pa dva...parček...kaj pa v takem primeru user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.10.2008, 10:34

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Jaz imam pa dva...parček...kaj pa v takem primeru user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri tebi so pa zadeli, tko al pa tkouser posted image user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

clock-img

22.10.2008, 13:33

clock-img

girly

pencil-img

951

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

boga zahvalite če boste lahko zanosle tak k si zamislite.....

mi2 nisma niti razmišljala kaj bi mela sam da bi imelauser posted image user posted image user posted image user posted image hvala bogu smo drugič v pričakovanju in ta kitajski zame v drugo ne drži...... želim si samo da bi bli vsi otroci, ki jih bomo imeli zdravi

se podpišem od tole, ker sva midva tudi v taki situaciji, tako da, punce, samo da so user posted image  zdravi!!!

Kris je najin sonček :)

clock-img

13.01.2009, 14:14

clock-img

bybyka_1987

pencil-img

664

ja meni ta koledarcek laze za prvo mi je pokazal fantka je pa puncka bomo vidl zdej kak bo kaze mi puncko bomo pa vidli kaj bo ko vun pride :D pa javim 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem