IZVIRNO SPOROČILO: baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: pika74
Ponavad je blo tko, da je bla moja želja večja od njegove... Zdaj je obratno. In me je kar malo sram...
. Ni naravno. Ponavadi ima ženska bolj materinski nagon, kot moški...
pr nama je ze skoz tko..... nekako..... jaz sem se nekak tko naregulirala, da sem si rekla, ce bo kdaj po naravni poti ratal super, ce ne bo pa tud brez otrocka fajn..... on bi pa ze zdej na umetno sel... hm!? no, meni se nikamor ne mudi.....
Sva si res podobne midve

.
Jst sm glih zadnč rekla mojmu... ej, pr sosed bojo mel kmal 4. pa je ona mlajš od mene... in sm rekla, lej, sej jih majo oni tok, da jih nama sploh ni treba imet

... pa mi je reku nazaj... sploh ni smešn... jest si ga pa želim

. Pismu... sm se kr zamisnla nad svojo izjavo...

.
No in pol sva debatirala... in je reku, da morva it še na postopke in da bova hodila, dokler ne bo ratal...
Ma se spomnem, ko sm bla v postopku, in je pršla

, sem bla jest tkoj ZA, da greva še probat... on je bil pa takrat ful proti... češ, da preveč trpim (telesno) in da ni vredn... zdej pa očitno že spet dobr zgledam in bo treba spet it počas... ma nočem še razmišljat o tem. Vsaj do septembra še ne.
In še neki... zadnjič mi je ginekolog reku, da je eni ratalo, ko je šla 21x v postopek.... upam, da bo nam kaj prej ratal... ker res ne bi rada šla 21x skoz tole.