writing-img

RE: Koliko ste odšteli za kuhinjo?

clock-img

16.07.2008, 07:50

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Jaz bom pa kar tiho tuuser posted image , paštetka mogoče te to pol kaj potolažiuser posted image

clock-img

17.07.2008, 06:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.07.2008, 12:37

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

Za gorenjevo Lira-Wenge cca 6 tekočih metrov 6.800€ user posted image  z vsemi aparati in 35% popusta.
(popust je bil 20% na gotovino, pa 10% na preplačilo, 5% ker sva vzela dva aparata) aparati so bili vsi skupaj cca 2.200€  Ampak vidim da sva kar poceni skoz prišla.

clock-img

18.07.2008, 12:50

clock-img

jagoda77

pencil-img

691

1.500.000 SIT (bivših), to je bilo leto in pol nazaj

Nolte kuhinja (visok sijaj, 5cm pult, poglobljeni ročaji, tiho zapiranje, steklene police, večino predalnikov, posebni sistem odpiranja za zgornje omare) + vsi Bosch aparati (2m hladilnik s skrinjo, steklokeramična indukcijska, pečka, pomivalni stroj vgradnji)

aja Rutar user posted image

popust je bil ogromen, vendar sva zato sedela nekaj ur pri prodajalcu in se dilala user posted image

aja, kuhinje je pa ene 6 metrov

< Sporočilo je popravil jagoda77 -- 18.7.2008 12:51:19 >

clock-img

18.07.2008, 14:00

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image  Dobra sta, da sta šla v Rutar. Pogumna odločitev user posted image user posted image user posted image .

So pa kuhinje Nolte tudi meni zelo fajn, odlična kvlaiteta, med boljšimi na našem trgu, pa meni imajo fajn dizaj.

clock-img

18.07.2008, 20:25

clock-img

robinzon

pencil-img

500

Se strinjam z Ankico glede poguma, čeprav čez mariborskega rutarja ne slišim pritožb, samo glede na to, da je Jagod z Lj., sklepam, da je ljubljanski.

clock-img

19.07.2008, 20:51

clock-img

Eca

pencil-img

1305

Jaz bi lahko čez Mariborskega napisala toliko, da ne bi nihče več not NIČ kupil. Pa se mi z njimi več ne da ubadat. Ne z reklamacijami, pritožbami. Pač, vsak naj kupi kar mu je všeč in kje mu je všeč.

Eca

Mene pa kamin greje...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem