Zadnji članki

Čudne reči v dojenčkovem blatu
Ste v dojenčkovem blatu zagledali nekakšna zrna peska? Ali je njegovo blato fluorescentno zeleno?...
Nega in zdravje

Vprašanja mamic: Novorojenček in poletje
V vročih poletnih dneh se mnoge mamice sprašujejo, kako obleči novorojenčka in kako zaščititi pre...
Vse o dojenčku
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

.
, pa ne bi vprašala ... mogoče me sčasoma premaga firbec, ne vem. včeraj sem imela NS, pa je G vprašala, če želiva vedeti spol, je moj rekel, jaz ja, ona pa ne, pa je G rekla, "no, pol je pa plodek že vedu, zakaj se ni pokazu".
...dr. je rekla, po tem kar vidim je to to...in je izstrelila brez oklevanja. Tudi 1. sem želela vedeti, pa smo potrditev dobili šele v 8 mesecu, ker se prej ni videlo...
), za 2.
NO, MI SMO ŠOKIRANI...tisto kar so napovedali na NS ne drži več!!!
Tak kot je ze ena povedala, je tako lepo pa veliko bolj intimno, ko lahko o otročku govoriš v "pravilnem" spolu, pa tudi imenuješ po izbranem imenu, mi je na nek način tako postala bebica veliko bolj realna kot prej, ko še nisem vedela. Seveda mi je pa čisto vseeno kakšnega spola je, samo, da je zdrav. V mojem primeru torej zdrava