IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
anonimna št.6 - lahko samo prilimam
ko te berem. pa to je tako žalostno. a sta mela tak odnos že od začetka? ti je bilo ok? nisi teh stvari dorekla preden sta se poročila? sta se kdaj o tem (predvsem o tebi in tvojih potrebah in kdaj si ti srečna in zadovoljna) kdaj pogovarjala? ker moj mož npr. bi vse naredil, da bom jaz srečna in zadovoljna. ampak res - dal bi se na pol. a njemu ni ni nič hudo, da je tebi hudo? mu ti to kdaj pokažeš? imam občutek, da si se ti raztegnila do konca v prilagajanju, samo da bi bila z njim, on pa ne preveč. njega pa ti moraš sprejet in razumet. kaj pa ti in kaj ti rabiš, da boš izpolnjena?
to bi se ti morala njemu zjasnit že na začetku imho. in njemu je ok, da se ti tako počutiš in cvikaš kdaj kaj narest, da ne bo mislil, da si seksualna odvisnica? no, v bistvu si, samo z njim
saj pri meni je isto, da ne boš mislila. jaz si tudi ne želim in ne sanjam nobenega drugega kot svojega moža. samo moj to ve in midva o teh stvareh vse predebatirava.
take stvari je tako težko razčiščevat zdaj, ko sta oba že "navajena" določenega vzorca..
jaz bi probala. samo jaz sem tudi v drugi situaciji kot ti.. vem pa, da te tako hrepenjenje zna duševno izpiti, ker se ne moreš svobodno izazit. in to bi se morala, vsaj ob svojem možu. saj on je vendar najbližji tvojemu srcu.
in en velik
zate. si prav fejst punca, se mi zdi
Absolutno si me zadela. Ja vedno bolj se mu prilagajam. Kaj čem rada ga imam...
Po drugi strani pa si mislim pa kaj je to važno če je hladen moški, če mu pač sex ni neka mana...
Poglej jaz sem doma in ko pride nikoli ne jamra če ni skuhano ali pospravljeno.Nikoli ne išče in ne teži zakaj kaj ni zlikano ali oprano.
Ma jaz mu komot rečem ko pride domov in me vparaša: kaj si pa delala danes?
Cel dan sem sedela za računalnikom in bila na forumu...
Niti malo ne bo jezen, še vprašal bo kaj je bilo tako zanimivega...
Skratka je človek,ki se nikdar ne pritožuje pa bi se lahko komot, ker sem daleč od "perfect wife" .
Zato sem se jaz pač tukaj oglasila samo, da povem da nas je pač več takih kjer ni v postelji glih vse tako kot treba in da smo ženske ki nam manjka sexsa.
Nisem imela namena vse tako na dolgo in na široko razlagat, ampak ne morem si pomagat, sedaj ko pišem kaj vse me teži mi je veliko lažje.
Pa vem, da moji problemi sploh niso problemi za koga. Da so ženske ki so prtepene, zaničevane morda totalno brez denarja... VEM!!
Zato imam mal slabo vest, meni ni hudega. Moj je res super mož. Ampak ne morem pa lagati da je popolen. Ni! In ja, zame je to da se njemu ne da oziroma da je skoz pod stresom in utrujen in zato ne more sexsat problem. Oziroma to me žre...
Kaj misliš da se nisem žrla , morda pa nisem privlačna, Pa moram shujšat. Pa to in ono... seveda da me je morilo in me še zakaj??
No sedaj sicer vem , da zato in zato in sem v fazi ko poskušam ta zato in zato odpraviti, samo ni mi še čist jasno kako.
In zato tapkam tuki. Hvala ker me razumeš in me ne obsojaš.
Anonimna št.6