01.08.2008, 23:25
11112
zakaj?
zaradi mastitisev in ker tamala tudi vmes včasih ni jedla, sem si vask večer ob 23h pumpala zize in nisem šla prej spat, da ne bi spet fasala. Pol pa še čez dan včasihhhh... mešal se mi je že od pumpice in sanjala sem jo, pa pomivanje.... bljkkkkkkkkkk
Upam, da tega nobena nikoli ne doživi! Sam sem bila trmasta in vztrajna, marsikatera bi puško v kuruzo vrgla in evo rezultat srček moj mali
tko je zlata, da sem čist fertik oz zaljubljenosti
Kdo bi si mislil....
01.08.2008, 23:29
3103
zaradi mastitisev in ker tamala tudi vmes včasih ni jedla, sem si vask večer ob 23h pumpala zize in nisem šla prej spat, da ne bi spet fasala. Pol pa še čez dan včasihhhh... mešal se mi je že od pumpice in sanjala sem jo, pa pomivanje.... bljkkkkkkkkkk
Upam, da tega nobena nikoli ne doživi! Sam sem bila trmasta in vztrajna, marsikatera bi puško v kuruzo vrgla in evo rezultat srček moj mali
tko je zlata, da sem čist fertik oz zaljubljenosti
Kdo bi si mislil.... ja, sej verjamem, da ti je pol bljkkkkk, ja.
No, sej jst sm ga tud v rahli obliki fasala in jedla antibiotike, sam ne vem kako to, ker je Taj res pridno jedu skoz
. Pojma nimam. In tud s pumpico nisem nč več vn spravila, pol pa enostavno več nisem pumpala. Zdej pa sam še tko, bolj za rezervo da je. No, razen zadnjih neki dni, k mam prov proizvodnjo

Sem mu zvečer naštimala 200ml aptamila, pa en piškotek notri raztopila, pa se je začel dret ko jeshar... pol sem šla naštimat ful redko riževo kašico za po flaši, no way, cela drama. Še dobr da mam jest joške, ker drgač ne vem kaj bi
reku, da se bo v nedeljo tud žrtvoval. Je reku, no sej v nedeljo pa prideš ti okol 7-ih domov, okol 10-ih še Taja podojiš, pol pa midva kidneva, da se boš lahko mal naspala. Čez dan bova šla pa tud več kot za eno urco (sm rekla, a bi vsaj za urco zalegla čez dan, če bo kriza) vn, da se boš lahko mal spočila