writing-img

Brangellina-dvojčka, fantek in punčka sta zunaj!

clock-img

13.07.2008, 13:56

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

dvojčka

< Sporočilo je popravil shorty -- 13.7.2008 13:57:32 >

clock-img

13.07.2008, 14:15

clock-img

Anonimen

Samo te zvezdnice so pa res razvajene, a sploh še katera rodi brez cesarskega? Al pa pomehkužene, kaj pa vem.

Sicer pa lepo, čestitke, a ne.

clock-img

13.07.2008, 14:26

clock-img

Annny

pencil-img

4837

A ni tako, da so dvojčki velikokrat rojeni s CR...ja, res pa je, da zvezdniki CR lahko lepo naročijo, pa jeuser posted image

Oh, jaz bi tudi imela dvojčka- fantka in punčko, to mi je res tako lepouser posted image user posted image

clock-img

13.07.2008, 14:30

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

še katera rodi brez cesarskega?

user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.07.2008, 14:30

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

IZVIRNO SPOROČILO: Annny

A ni tako, da so dvojčki velikokrat rojeni s CR...ja, res pa je, da zvezdniki CR lahko lepo naročijo, pa jeuser posted image

Oh, jaz bi tudi imela dvojčka- fantka in punčko, to mi je res tako lepouser posted image user posted image

Jaz bi pa imela takege ljubčka!user posted image   (Brada Pitta...)

Ja, one baje CR naročijo, da si ne raztegnejo preveč bokov,,,,,

clock-img

13.07.2008, 15:17

clock-img

Ancy

pencil-img

614

Samo te zvezdnice so pa res razvajene, a sploh še katera rodi brez cesarskega? Al pa pomehkužene, kaj pa vem.

mogoče pa obstaja možnost/razlog da je bil dejansko potreben???

clock-img

13.07.2008, 15:21

clock-img

Šarki

pencil-img

3163

čudn da se ni že prej slomila k je sama kostuser posted image user posted image user posted image user posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

clock-img

13.07.2008, 15:48

clock-img

janjja

pencil-img

1078

Po moje je pri dvojčkih carski rez kar potreben, čeprav bi ona verjetno ga imela tudi če bi bil samo en in ne dva.

clock-img

13.07.2008, 16:14

clock-img

Rosada

pencil-img

73

Šta je to Brangellina?Ja vidim samo neku djevojku in muškog.Ko je to?Šta piše nešto na engleskom?Ne znam u čemu se radi.

clock-img

13.07.2008, 16:18

clock-img

Anonimen

Brad Pitt je glumac, a njegova žena je Angelina Jolie, takođe glumica.Oni su vodili ljubav i danas je Angelina rodila blizance- djevojčicu i djećaka.Razumiješ, Rosada draga?user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.07.2008, 16:26

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

še katera rodi brez cesarskega?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pardon, carskega. Lapsus lingue.

Ja, res je pri dvojčkih carski porod bolj pogost, ni pa nujen. In kolikor sem brala, je Angie prvo deklico tudi rodila s carskim, ker jo je bilo strah. Pa naj bi bila ena najbolj samozavestnih žensk. Pa še ceeel kup drugih zvezdnic tudi naroči CR. Saj se v drugo ne mislim vpičit, le to me vsakič malo spodbode, no, ker zgleda, kot da je carski rez ena taka piknik zadeva, dejansko pa gre za konkretno operacijo, ki s sabo prinaša veliko več možnosti za komplikacije kot en naraven porod.
Ja, saj vem, kakor komu paše user posted image .

clock-img

13.07.2008, 17:16

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

že prvo hčerko je rodila z cr.ker ni hotels rodit, je itak že sama priznala da se naravnega poroda zelo boji blabla bla.....

clock-img

13.07.2008, 17:53

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

če se še tko fejst matram, se mi ta angelca ne dopade...user posted image

clock-img

13.07.2008, 18:01

clock-img

amaya

pencil-img

4434

IZVIRNO SPOROČILO: Annny

mogoče sta tudi to naročila user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

13.07.2008, 18:02

clock-img

amaya

pencil-img

4434

IZVIRNO SPOROČILO: Rosada

Šta je to Brangellina?Ja vidim samo neku djevojku in muškog.Ko je to?Šta piše nešto na engleskom?Ne znam u čemu se radi.

ooooooooooooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

13.07.2008, 18:11

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Za carski rez se odločijo zato, ker so prikladno v narkozi še za liposukcijo trebuha in bokov.

clock-img

13.07.2008, 18:15

clock-img

alička

pencil-img

2082

[/quote]

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pardon, carskega. Lapsus lingue.

Ja, res je pri dvojčkih carski porod bolj pogost, ni pa nujen. In kolikor sem brala, je Angie prvo deklico tudi rodila s carskim, ker jo je bilo strah. Pa naj bi bila ena najbolj samozavestnih žensk. Pa še ceeel kup drugih zvezdnic tudi naroči CR. Saj se v drugo ne mislim vpičit, le to me vsakič malo spodbode, no, ker zgleda, kot da je carski rez ena taka piknik zadeva, dejansko pa gre za konkretno operacijo, ki s sabo prinaša veliko več možnosti za komplikacije kot en naraven porod.
Ja, saj vem, kakor komu paše user posted image .
[quote/]

To CR in zvezdnicami tudi mene pogreje. Tudi skoraj nobena slovenska "zvezdnica" mi rodila po naravni poti.

< Sporočilo je popravil alička -- 13.7.2008 18:16:41 >

clock-img

13.07.2008, 19:10

clock-img

Pikec

pencil-img

2568

Prve slike dvojčkov sta prodala za 11 mio$.... Jao.

clock-img

13.07.2008, 19:15

clock-img

Šarki

pencil-img

3163

IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image otroci so jim samo biznis. se mi prou zdi kok se angelina ukvarja z vsemi kokjihžemata.user posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

clock-img

13.07.2008, 19:21

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Veš kaj, jaz bi naredila isto..saj bo itaq za otroke ostalo. Če imata to možnost, super, jim privoščim!

clock-img

13.07.2008, 19:22

clock-img

Pikec

pencil-img

2568

saj bo itaq za otroke ostalo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.07.2008, 19:23

clock-img

Anonimen

11 milijonov bosta dala v dobrodelne namene.user posted image

clock-img

13.07.2008, 19:23

clock-img

Annny

pencil-img

4837

saj bo itaq za otroke ostalo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

13.07.2008, 19:33

clock-img

Annny

pencil-img

4837

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

11 milijonov bosta dala v dobrodelne namene.user posted image

clock-img

13.07.2008, 19:44

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

kdo pa jih ne bi prodal za tolk dnarja..neumn je tabloid k jih bo odkupil za tolk

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem