writing-img

RE: Mariborčanke

clock-img

03.12.2008, 22:53

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Ja valjda da velja dogovor je dogovor user posted image .

Samo kaj bosta na to rekla Zala in Jan, ko zrasteta, mamice pa kr neke dile delata? user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

pandica,zs

Ti tut user posted image

jaz pa ne smem vedetuser posted image ?

vse vse vesteuser posted image

kaj se ve to greteuser posted image ...jaz nič ne vem....no mislim to kar se pogovarjateuser posted image

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

babike,jaz grem v postlouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

03.12.2008, 22:54

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

user posted image    si prebrala navodila, ki sem ti jih dala za mobitel? Je šlo? user posted image

sem ti odgovorila.....ni šlouser posted image ...na vseh telefonih najdem, tu pa neuser posted image

clock-img

03.12.2008, 22:54

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

A "že"? user posted image   Kako to?

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

03.12.2008, 22:55

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Sem si kopirala njeno sliko in naredila posebno mapouser posted image .

Resno? user posted image   Mapo Zala, Janova žena? user posted image
Včeraj sem glih gledala slikice od poroda, joj kako je bila mičkena, zdaj pa je že prava baba user posted image

Ja Janova bodoča ženauser posted image . Daj tudi ti gor slike da vidim kaka si bila kot nosečnica in še kako Zalino sliko od začetka do zdaj. Ja deca rastejo ni kaj. Ko vidim kako sliko par dni starega Jana in zdaj ne bi rekla, da je isto dete.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

03.12.2008, 22:56

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

kaj se ve to greteuser posted image ...jaz nič ne vem....no mislim to kar se pogovarjateuser posted image

nič pomembnega user posted image

prideš v petek na kafe??

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Nekam si zgodnja zadnje čase. Imaš pestro ponoči? Te mala zeza?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

user posted image    si prebrala navodila, ki sem ti jih dala za mobitel? Je šlo? user posted image

sem ti odgovorila.....ni šlouser posted image ...na vseh telefonih najdem, tu pa neuser posted image

Veš, kaj ti svetujem. Pokliči na Mobitel pa one brezplačne informacije ( 041 700 700 ) vprašaj, sem ziher, da ti bodo znali pomagat. Meni so do zdaj vedno, pa še full prijazni so user posted image
Je pa fajn ta paket Džabest, ne? Meni je pune, mi ni niti malo žal, da sem ga vzela user posted image

clock-img

03.12.2008, 22:57

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Nekam si zgodnja zadnje čase. Imaš pestro ponoči? Te mala zeza?

pa ne,hitro jo dajem spat,pa danes ne delam za šolouser posted image
Mala mi ponoči po trikrat je,spim itak samo na obroke.
saj bo boljeuser posted image

clock-img

03.12.2008, 22:58

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

botrca   btw, a ti nisi dobila mojega MMS-ja, da mi nisi nič odpisala? user posted image

clock-img

03.12.2008, 22:59

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Veš, kaj ti svetujem. Pokliči na Mobitel pa one brezplačne informacije ( 041 700 700 ) vprašaj, sem ziher, da ti bodo znali pomagat. Meni so do zdaj vedno, pa še full prijazni so user posted image
Je pa fajn ta paket Džabest, ne? Meni je pune, mi ni niti malo žal, da sem ga vzela user posted image

super ponudba,ne?
vam malo zavidamuser posted image

clock-img

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

nič pomembnega user posted image

prideš v petek na kafe??

ne vem še..... sem še v fazi dogovarjanja z eno mojo sotrpinko iz šok sobe...ma uz isto kot bubi, pol pa da vidima.... na dveh koncih bom bolj težko.....

clock-img

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Ja valjda da velja dogovor je dogovor user posted image .

Samo kaj bosta na to rekla Zala in Jan, ko zrasteta, mamice pa kr neke dile delata? user posted image user posted image user posted image

Še hvaležna nama bosta boš videla user posted image user posted image user posted image .

clock-img

03.12.2008, 23:01

clock-img

botrca

pencil-img

14679

botrca   btw, a ti nisi dobila mojega MMS-ja, da mi nisi nič odpisala? user posted image

ne nisem dobila, kdaj si poslala?

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

ne vem še..... sem še v fazi dogovarjanja z eno mojo sotrpinko iz šok sobe...ma uz isto kot bubi, pol pa da vidima.... na dveh koncih bom bolj težko.....

pa pridita v Tušuser posted image

clock-img

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Daj tudi ti gor slike da vidim kaka si bila kot nosečnica

Će jo vidiš, ne boš verjela, da sem to jaz, ker me je skoraj razturalo kaki trebušček sem imela...sam trebuh me je bil... user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

jaz sem zdaj že 2 dni ful zaspana...grem zdaj tud jaz.....

clock-img

03.12.2008, 23:04

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Daj tudi ti gor slike da vidim kaka si bila kot nosečnica

Će jo vidiš, ne boš verjela, da sem to jaz, ker me je skoraj razturalo kaki trebušček sem imela...sam trebuh me je bil... user posted image user posted image user posted image

Daj slike gor user posted image

clock-img

03.12.2008, 23:05

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

botrca   izvoli user posted image  

Moj "trebušček" 2 dni preden se je rodila Zala in 10 dni čez PDP user posted image

user posted image

Zdaj mi verjameš, da me je skoraj razturalo? user posted image

clock-img

03.12.2008, 23:06

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Jaz tudi grem user posted image .

papa

clock-img

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

pa pridita v Tušuser posted image

mogoče....

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

zdaj pa res grem,se cartat k user posted image .

Nočkaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2008, 23:07

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

lepi buhec,pandicauser posted image

clock-img

03.12.2008, 23:07

clock-img

botrca

pencil-img

14679

botrca   izvoli user posted image  

Moj "trebušček" 2 dni preden se je rodila Zala in 10 dni čez PDP user posted image

user posted image

Zdaj mi verjameš, da me je skoraj razturalo? user posted image

Ne morem verjet, hlače imaš enake kot jih imam jazuser posted image user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem