Čmrlika full lepe slikice, sem jih takoj šla pogledat
Taja je že prava "baba" sploh nič več dojenčkasta full je že velika pupika.
Hvala, bo ji počasi v glavo stoplo, ji vsi to govorijo...Kaj čem ne, po atiju bi ti rekla, ha?

v nedeljo smo moj rojstni dan praznovali in je moja mami potegnila ven moj album...

je sašo kot iz topa vstrelil, glej jo ista je kot ti...

, no, do zdaj so vsi pravli da je njemu podobna, on pa je le le molčal, do nedelje...
Čmrlika, smo vidle, da špijuniraš tu gor, pa smo mislile, da veš za srečanje! Kaj spet nič nisi brala za nazaj?
ne nisem, ni blo časa, sem pašpijunirala, - a temu se zdaj tako reče?

, včeraj zjutraj brzinsko, ko sem videla, sem bla pa že zmenjena...

drugače bi kar vletela, te pa me naženite, če upate...
Sem dala album gor, kot sem obljubila,
Vi pa ste se imeli res lepo
Ja res, bilo je krasno nepozabno, prvi pravi dopustek z najino srečo!
Čmrlika- lepe slike. Se vidi da ste uživali.
Hvala, res smo, nabolj pa moj mala ribica...
Čakam da se zbudi, upam, da ne bo tud ona bubika postala, sašo je že prebolel glavni prehlad, mene pa je včeraj začela zategovat, danes pa sem se zbudila z bojlerjem namesto glave...
uf, pa še lubi gre ponoči na službeno pot , bova same prvič odkar se je Tajči rodila, meni pa itak že zdaj kriza...kako bo to...ker tega ful ne prenašam dobro...v nosečnosti me je čisto iz ritma metalo...

...potolažite me, rečte da se dobimo kje na čveku, povabite se k meni na obisk, samo da mi hitro mine...

prespala verjetno nobena ne bi pri meni, ha?