writing-img

RE: Mariborčanke

clock-img

09.11.2008, 22:54

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

IZVIRNO SPOROČILO: naklofenčica

RAbita namig?

Hahahahaaaa...že vem!user posted image

clock-img

09.11.2008, 23:01

clock-img

naklofenčica

pencil-img

45

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

RAbita namig?

Ne,  user posted image

Pandicaaaaaaaaaaa... noooooooooo!!! user posted image  user posted image

Canestenčica, ti pa lepo, da si tiho in nič ne poveš. user posted image

clock-img

09.11.2008, 23:08

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

tiho bom ko miš

clock-img

09.11.2008, 23:10

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Saraya   veš kaj sem ravno pojedla 1 skledo? Smokija user posted image  user posted image  user posted image zdaj pa spijem en kozarec Cedevite, pol pa si še odprem tistega ta novega čokoladnega, da ga probam, če je dober user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

09.11.2008, 23:13

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Saraya   veš kaj sem ravno pojedla 1 skledo? Smokija user posted image  user posted image  user posted image zdaj pa spijem en kozarec Cedevite, pol pa si še odprem tistega ta novega čokoladnega, da ga probam, če je dober user posted image

user posted image  jaz pa menda nebom danes.Sem prej skutine palačinke jedla,pa so mi v trebuhu obležaleuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

09.11.2008, 23:14

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Oooo  botrca  ku ku, vidim te user posted image pridi klepetat z nami user posted image veš kak je luštno user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

09.11.2008, 23:16

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

pandica,jaz se režim včasih,ko kera kaj takega napiše,sploh o hraniuser posted image ,moj pa vedno misli,da se njemu režim,pa me sprašuje:kaj pa je,kaj pa je?user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 9.11.2008 23:28:49 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

09.11.2008, 23:19

clock-img

naklofenčica

pencil-img

45

Jaz sem pa malo prej arašide pojedla. Zdaj pa mi je slabo.

clock-img

09.11.2008, 23:21

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Kuku sem že tu.
Jaz nimam pojma kdo je naklofenčica ampak vseeno dobrodošla user posted image user posted image user posted image .
Ja srečanje: kar se mene tiče velja za petek v EP ob 11h. Še katera?

Pandica si prava požeruhica, dobro da se ti ne pozna, srečna bodi. Saraya pa itak, suha ko prekla.

Ja poročena sem s kuharjem, ampak kot sem že rekla doma bolj malo kuha ker non-stop dela, pa mu tudi ne gnjavim še doma. Je pa res, da tudi on kaj skuha, če jaz nimam časa ali če me ni do kosila doma.

Je prišel danes okrog 20h domov, malega sva skopala in porihtala za spanje, potem pa................user posted image saj veste.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

09.11.2008, 23:21

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Ja velika sprememba glede barve las, pa mi je kar všeč. Je res moderna letos? Še toliko boljši.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

09.11.2008, 23:23

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

oooo,botrca,si le prišlauser posted image

clock-img

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pandica,jaz se režim včasih,ko kera kaj takega napiše,sploh o hraniuser posted image ,moj pa vedno msli,da se njemu režim,pa me sprašuje:kaj pa je,kaj pa je?user posted image

Ti se kar reži user posted image  srečna si lahko da si tako suha.

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Ja velika sprememba glede barve las, pa mi je kar všeč. Je res moderna letos? Še toliko boljši.

po moje ti zelo paše.Moderna je vijolična,jauser posted image

clock-img

09.11.2008, 23:25

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Jaz sem tud že svašta na glavi imela.Od rdeče,blont....lani pa sem totalno spremenila in dala črno.Sem pol leta rabla,da sem se navadla same sebeuser posted image

clock-img

09.11.2008, 23:27

clock-img

naklofenčica

pencil-img

45

Jaz sem bla blontna, zdaj sem pa natur pobarvana

clock-img

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Joj, koliko je že ura sploh nisem vidla, pa sem rekla da grem prej spat, ker Jan spi že od 21h. Ma to govorim vsak dan potem pa samo še na RR grem malo pogledat in...user posted image gledam in user posted image gledam po 2 uri.

clock-img

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Njami, kak je dober čokoladni Smoki user posted image  user posted image full, se že spet bašem user posted image

Saraya   a boš malo? user posted image

botrca  glede barve las ne vem katera je moderna user posted image vem pa, da  vijolčna barva za oblačila letos rula user posted image   malo poglej, ko boš kje zunaj, pa boš vidla user posted image

Eh, pa daj no, nea jamraj, saj ti si pa glih tak suhica ko Saraya, mislim halo, kaj pa ti manjka? Ker jaz bom pa tak kmalu imela 100 kg, če bom še dalje tak žrla user posted image

clock-img

09.11.2008, 23:28

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Jaz sem bla blontna, zdaj sem pa natur pobarvana

Tudi jaz sem bila blontna zdaj pa vijolična.

clock-img

09.11.2008, 23:29

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Ma to govorim vsak dan potem pa samo še na RR grem malo pogledat in...user posted image gledam in user posted image gledam po 2 uri.

Kak mi je to znano user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

naklofenčica

pencil-img

45

Pandica, a mene pa kar ignoriraš? user posted image

clock-img

clock-img

botrca

pencil-img

14679

OOOOOOOOO pandica sem mislila, da si padla v posteljo od hrane user posted image . Glede na to koliko pojem, sem res "suhica".
Kako lahko ješ čoko smoki, to ni dobro.

clock-img

09.11.2008, 23:30

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Tvoja Zalika je pa itak prava princeska, verjamem da si se ji smejala danes. Še bolj bo zanimivo.

clock-img

09.11.2008, 23:31

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Pandica,pol veš koliko bi jih že jaz mogla imet,ne?? Malo več kot 100user posted image user posted image

clock-img

09.11.2008, 23:32

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Kako lahko ješ čoko smoki, to ni dobro.

to je superca.Povej,pandicauser posted image

clock-img

09.11.2008, 23:34

clock-img

naklofenčica

pencil-img

45

Nič, punce, jaz bom šla. Itak imam jutri zjutraj zgodaj budnico. Pol pa bom spet tečna. user posted image

P.s.: Kaj pa, če sem Vrtnica? user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem