writing-img

RE: Mariborčanke

clock-img

10.11.2008, 18:28

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Sem jo slikala kaka je bila cela čokoladna po obrazu, majčki in trenerki
Sem jo mogla celo preoblečt

No, pol pa še nam slikice pokaži user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

10.11.2008, 18:29

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Jaz pa sem bubikino fotoknjigo končala in poslala v izdelavo. Bi vam jo tudi pokazala, pa mi ti user posted image  RR albumi naenkrat več ne delajo user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

10.11.2008, 19:48

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Pa sem spekla palačinke, moj Jan jih je prvič jedel in kar cmokal je zraven. Kako ga je bilo lepo gledat, ko je usta odpiral. Seveda sem jih namazala z eurokremom.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

10.11.2008, 20:35

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

jaz pa sem od mehanika.Bo mi avto u nulo poštimaluser posted image .
Zdaj se bašem z lubenicino milko.
Zdaj pa grem user posted image user posted image skopat,pa dat spat,pol pa grem počasi v nočnouser posted image .
Nasvidenje tačasuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

10.11.2008, 21:14

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Sem jo slikala kaka je bila cela čokoladna po obrazu, majčki in trenerki
Sem jo mogla celo preoblečt

No, pol pa še nam slikice pokaži user posted image

Saj bi, rade volje, ampak me nekaj jezi program iz mi ne potegne dol slik iz fotoaparata na računalnik. Ga bom verjetno mogla na novo še 1x gor naložit.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

10.11.2008, 21:17

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Saraya    spet greš tak pozno kopat tvoje user posted image  user posted image ? Nepopravljiva si user posted image  user posted image  user posted image
Jaz sem šla mojo kopat ob 19h, zdaj od 21h pa že spi user posted image
Praviš, da ti bo mehanik naredil "nov" avto? user posted image

botrca   njami palačinke user posted image najboljše so z Nutello, pa v juhi jih imam tut full rada.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

10.11.2008, 21:18

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Zdaj pa grem user posted image user posted image skopat,pa dat spat,pol pa grem počasi v nočnouser posted image .

Pazi, da neuš zamudila veš, da je smena ob 22h user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.11.2008, 21:36

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Nočna se je že začela, saj se bo Saraya potem pridružila. Jan že tudi spi tak, da sem lahko malo z vami.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

10.11.2008, 21:38

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Jan že tudi spi tak, da sem lahko malo z vami.

Super, pol pa kr določima eno temo o čem bomo danes klepetale user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.11.2008, 21:39

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

A spet nadure delateuser posted image  uuuu to bodo evrčki leteli

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

10.11.2008, 21:40

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

A spet nadure delateuser posted image

Jaaa, a smo pridne, ne? user posted image

clock-img

10.11.2008, 21:42

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Ja, vejž deuser posted image .

Pandica nič nisi pokomentirala tistega avta prej. A ti bi ga melauser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

10.11.2008, 21:52

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Pandica nič nisi pokomentirala tistega avta prej. A ti bi ga melauser posted image

Brez komentarja user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.11.2008, 21:54

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Saraya ravno mi je sporočila naša oktoberka, da gre ju3 tvoj sling na pošto user posted image  user posted image  user posted image   in na pot k tebi domov user posted image  

clock-img

10.11.2008, 22:10

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Saraya   kje si?  user posted image
Mislim, da že malo zamujaš v "službo"? user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.11.2008, 22:30

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Saraya    spet greš tak pozno kopat tvoje user posted image  user posted image ? Nepopravljiva si user posted image  user posted image  user posted image

to je pozno al kajuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

10.11.2008, 22:31

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

to je pozno al kajuser posted image

Itak, da je to pozno za kopanje user posted image ja

clock-img

10.11.2008, 22:32

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

botrca   njami palačinke user posted image najboljše so z Nutello, pa v juhi jih imam tut full rada.

jaz pa sem jih danes v juhi jedla.
zdaj pa se z skutinimi grem basatuser posted image

clock-img

10.11.2008, 22:33

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Saraya ravno mi je sporočila naša oktoberka, da gre ju3 tvoj sling na pošto user posted image  user posted image  user posted image   in na pot k tebi domov user posted image  

jaooo,komaj čakam da ga dobim,ker mi bo roka odpadlauser posted image

clock-img

10.11.2008, 22:35

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

sem pa misla,da me boš pohvalila,kak sem hitrauser posted image

clock-img

10.11.2008, 22:36

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

sem pa misla,da me boš pohvalila,kak sem hitrauser posted image

Nič te nem pohvalila user posted image pa še na šiht si zamudila user posted image

clock-img

10.11.2008, 22:46

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Bubi  evo, sem se potrudla še posebaj zate, na novo inštalirala program in ga uspešno usposobla, dala slikice na rač. tak, da vam jo lahko pokažem user posted image

Moja miška ob navdušenju, ko je dobila danes za probat čoko Smoki user posted image
Mislim, da slika pove vse user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

10.11.2008, 22:48

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

bravo Zalauser posted image user posted image

clock-img

10.11.2008, 22:49

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Ne sem 2201 zg.kungota

.....pol pa nisma tak narazenuser posted image ...bi jaz lahko k tebi na palačinke kdaj skočlauser posted image

clock-img

10.11.2008, 22:49

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: koala

Murkotova žena je na Ilicha hodla????????????

jap

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem