writing-img

RE: Mariborčanke

clock-img

10.11.2008, 23:15

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Nisem ga še uspela vprašat, bom pa. Pa saj ni problem če se bo treba z avtom pripeljat. Aliuser posted image

Ne, ni problem, je pa bolj komot, če vzamem samo voz in lahko štartam 1x brez avta nekam user posted image user posted image user posted image samo zarad tega razloga. Daj te pa ga vprašaj 1x ob priliki, ko se boš spomnila, ok?

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

10.11.2008, 23:16

clock-img

naklofenčica

pencil-img

45

Ja, sem. Mi ni dalo mira, da vas ne vprašam, kdaj se pol zjutraj zbujate, če hodite v nočno?

clock-img

10.11.2008, 23:17

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Ooo K&M pozdravljena user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

clock-img

kekec in mojca

pencil-img

1977

Ok, pozabla sem se odjavit in prijavit z drugim nickom. Čeprav mi je pisalo, da sem K&M?user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Ma,crkavam tu od smeha.

Ne res grem, imam delouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

10.11.2008, 23:18

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: naklofenčica

Ja, sem. Mi ni dalo mira, da vas ne vprašam, kdaj se pol zjutraj zbujate, če hodite v nočno?

po novem ob sedmihuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

10.11.2008, 23:18

clock-img

kekec in mojca

pencil-img

1977

Jaz pa grem jutri na Pohorje s tamalim... upam, da bo tudi tako lepo vreme gori, kot je bilo danes.

Po resnici, obožujem toplotne inverzije. Ker vem, da imam kljub meglenemu vremenu le pol urce vožnje do čudovitega sončka.

Pa še zviška vas bom lahko gledala. user posted image

clock-img

10.11.2008, 23:19

clock-img

kekec in mojca

pencil-img

1977

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

po novem ob sedmihuser posted image

Čaki, še malo, pa se bo za eno uro zbujanje premaknilo. Na šest namreč. user posted image

clock-img

10.11.2008, 23:19

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

k&m,tebi pa res sekauser posted image

clock-img

10.11.2008, 23:20

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

jaz sem bila včeraj v nočni do 1.30, pa sem bila ob 7.30 aufuser posted image

clock-img

10.11.2008, 23:21

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Ok, pozabla sem se odjavit in prijavit z drugim nickom. Čeprav mi je pisalo, da sem K&M?user posted image user posted image user posted image

user posted image       user posted image

Čisto prav ti je user posted image user posted image user posted image , kaj pa imaš 2 nicka user posted image

clock-img

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

zakaj pa menjava...saj veš česauser posted image ... A da te user posted image  ne pogruntauser posted image

clock-img

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

ja, ja ...izgovori....user posted image

clock-img

10.11.2008, 23:23

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

imam delouser posted image

Kakšno delo, neki? user posted image

clock-img

10.11.2008, 23:24

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

...pa saj vdim, da si že nekaj na to temi govorila....user posted image nekam počasi mi dela ta internet...sigurno moj kaj dol vlečeuser posted image

aja, pandica imaš zs

clock-img

10.11.2008, 23:24

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

imam delouser posted image

Kakšno delo, neki? user posted image

botrca ji je lušte naredilauser posted image ...bo se zdaj ona do nazga, pa da vidi kaj bouser posted image

clock-img

10.11.2008, 23:25

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Še deset vaj tipkanja mi je ostalo,pa perilo moram obesit,pa namazat se moramuser posted image

clock-img

10.11.2008, 23:26

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

Še deset vaj tipkanja mi je ostalo,pa perilo moram obesit,pa namazat se moramuser posted image

izgovori, izgovoriuser posted image

namazat ja...s čem leuser posted image

clock-img

clock-img

kekec in mojca

pencil-img

1977

Ma neeeeeeeeee, sploh ne. Eh, na našem srečanju "starih Štajerk" smo se smejale na eno temo o zdravilih, pol pa so razna imena ven prihajala. Pa saj veste, kako je to, ko kdaj nekje res uživaš, potem pa, ko prideš s kom skupaj, samo besedo butneš, pa vama je itak takoj jasno, kaj mislita in se začneta smejat...

Pa ker sem itak velik otrok, se mi je bilo malo za igrat. Samo SAraya in Pandica sta bli pa user posted image . Po moje bi mi Pandica še kako na oko stisnila, če bi me vidla. user posted image user posted image user posted image  Tak sem ji šla na živce. user posted image

clock-img

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

saraya - jaz grem pa malo naše nove mačke prečekiratuser posted image

clock-img

10.11.2008, 23:27

clock-img

kekec in mojca

pencil-img

1977

Saraya:

In F in J in F in J in F in J in nič. user posted image

clock-img

10.11.2008, 23:28

clock-img

kekec in mojca

pencil-img

1977

Jaz pa spat. Moje dete kliče zizo. Lahko noč vsem skupaj.

clock-img

10.11.2008, 23:34

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

pa namazat se moramuser posted image

Namazat za spanje? user posted image Pa le glej, da bo popoln make up user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.11.2008, 23:36

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Po moje bi mi Pandica še kako na oko stisnila, če bi me vidla. user posted image user posted image user posted image  Tak sem ji šla na živce. user posted image

user posted image       user posted image

clock-img

10.11.2008, 23:47

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

Saraya:

In F in J in F in J in F in J in nič. user posted image

pa kaj ti si se tud s tem utrujalauser posted image   

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem